Zijlstra Beroepskleding trotse kledingsponsor van schaatsteam

26 oktober 2018

Zijlstra Beroepskleding, Moderna en Mascot zijn trotse kledingsponsoren van de schaatsteams Royal A-ware, AB Transport Group en Easyjet. Op donderdag 25 oktober vond de teampresentatie plaats en werd de kleding van het merk Mascot gepresenteerd. Wij zijn erg blij met deze samenwerking en wensen de schaatsteams ontzettend veel succes het komende schaatsseizoen. Samen staan we sterk! 

De schaatsploegen bestaan uit schaatsers die het langebaan- en marathonschaatsen combineren. Zijlstra Beroepskleding, Moderna en Mascot bundelen met deze sponsoring hun krachten en voorzien de schaatsers van vrijetijds-/sportkleding waarbij kwaliteit en duurzaamheid worden gegarandeerd.

Sponsoring schaatsteam

Sponsoring schaatsteams

Sponsoring schaatsteam