Branches

Wij leveren (duurzame) beroepskleding voor verschillende branches. Ons brede assortiment is onder te verdelen in vier categorieën.

Werk- en veiligheidskleding

Of u nu in de bouw-, de installatie-, de industrie-, de schilders-, de hoveniers- of de transportbranche werkzaam bent: werkkleding moet functioneel zijn. Het is belangrijk dat alle zakken, knopen en lussen op de juiste plaats zitten. Het kledingstuk moet verder een comfortabele pasvorm hebben, aan alle veiligheidseisen voldoen en  er mooi uitzien. Zijlstra Beroepskleding werkt met verschillende topmerken waardoor er voor ieder wat wils te verkrijgen is in zowel smaak als prijsklasse.

De kleding binnen de categorie werk- en veiligheidskleding is uiteenlopend. Het assortiment is dan ook erg breed. Hieronder vindt u een greep uit het assortiment dat wij aanbieden.

  • Vlamvertragende kleding
  • Regenkleding
  • RWS-kleding
  • Schilderskleding
  • Werkjassen en -broeken
  • Overalls
  • Thermokleding
  • Spijkerbroeken
  • Stofjassen
  • Bosbouwkleding

Wij werken samen met de volgende merken:

HAVEP, Mascot, Tricorp, Helly Hansen, Hydrowear, Portwest, Dolfing en Fristads.


Zorgkleding

Elke bedrijfstak of expertise stelt zijn eigen specifieke eisen aan beroepskleding. In de gezondheidszorg is het belangrijk dat kleding comfortabel zit, tegen een stootje kan en vaak gewassen kan worden. Wij voorzien u van zorgkleding dat speciaal is ontwikkeld voor bijvoorbeeld de tandheelkundige zorg of de verpleging. Deze kleding is niet alleen sterk, maar ook elegant en kleurrijk.

Wij werken samen met de volgende merken in zorgkleding:

Alsico, Hejco, Havep Care en Haen.


Representatieve- & horecakleding

De horecabranche is veelzijdig en bijzonder. Hygiëne, zorg en uitstraling zijn erg belangrijk. Als visitekaartje van uw bedrijf wilt u dat uw medewerkers zich uniform en verzorgd presenteren. Daarnaast zijn het koks en overige keukenmedewerkers die niet zonder hygiënische kleding kunnen. Wij hebben daarom een uitgebreid assortiment aan kleding voor de horecabranche die zowel smaakvol is, een hoog draagcomfort heeft en voldoet aan de juiste eisen die deze branche stelt.

Denk bijvoorbeeld aan koksjassen, schorten en koksbroeken, maar ook aan blouses, overhemden en kostuums voor bijvoorbeeld baliemedewerkers, taxichauffeurs of gastheren en gastvrouwen. Onze uitgebreide collectie maakt het mogelijk om de kleding van de dames en heren binnen uw bedrijf naadloos op elkaar af te stemmen.

Wij werken samen met de volgende merken in horecakleding:

Chaud Devant, Greiff Corporate Wear, Kümmel, LCF by LeDub, J. Harvest & Frost, Haen, ECC, Hejco, Staff Only, Alsico, LeDûb, J. Harvest & Frost Corporate Shirtmaker en Greiff Gastro Moda.


Promotiekleding

Heeft u jacks, bodywarmers, sweaters of shirts nodig voor uw (sport)vereniging? Of wilt u dat uw medewerkers uw bedrijf op een beurs in nette kleding vertegenwoordigen? Wij leveren verschillende merken met kleding die geschikt is voor promotiedoeleinden. Uiteraard kunnen wij de kleding bedrukken of borduren met de gewenste reclame.

Wij werken samen met onderstaande merken in promotiekleding:

Santino, Erima, Lemon & Soda, Hanes, Gildan, James Harvest sportswear, D.A.D. sports, HMZ the Choice en Printer Essentials.