Ons KMS

Speciaal ontworpen om tijd te besparen! Ons Kleding Management Systeem (KMS) is dé sleutel tot moeiteloos beheer van bedrijfskleding. Van registratie tot beheer neemt het alle taken uit handen. Dit betekent meer tijd voor andere belangrijke werkzaamheden, terwijl wij zorgen voor een soepele coördinatie van bedrijfskleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

KMS Zijlstra Beroepskleding

Neem afscheid van ingewikkelde kledingadministratie

Met ons KMS tillen we de organisatie en registratie van bedrijfskleding naar een hoger niveau. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het correct registreren, bestellen, bijhouden of verwerken van kledingpakketten, want alles is terug te vinden in het KMS. Eenvoudig en overzichtelijk!

 

Dankzij de vlotte samenwerking met onze administratie verloopt het hele proces van bestellen, produceren en leveren efficiënt. Bestellen kan dag en nacht op jouw gewenste manier, want wij richten het in op de manier die het beste werkt voor jou. Dit maakt ons niet zomaar een groothandel, maar jouw totaalpartner in alles op het gebied van bedrijfskleding.

Kleding Management Systeem

Heb je een vraag
of wil je meer informatie?

Theo Boerema