Bij Zijlstra Beroepskleding draait alles om een unieke aanpak. Onze werkwijze begint met luisteren naar de behoeften van onze klanten en eindgebruikers. We streven ernaar om niet alleen hoogwaardige bedrijfskleding te leveren, maar een complete oplossing te bieden die aansluit bij de identiteit en behoeften van elk bedrijf.

 

Wat ons onderscheidt, is onze betrokkenheid bij elk detail. Met behulp van ons Kleding Management Systeem (KMS) gaan we verder en nemen we ook de registratie en het beheer op ons. We denken met onze klanten mee over de ideale uitstraling en eigenschappen van bedrijfskleding, personaliseren elk kledingstuk met zorg en zetten in op duurzaamheid door te kiezen voor materialen met oog voor het milieu.

Zo gaan wij
te werk

Jouw bedrijfskleding,
onze focus

Of het nu gaat om standaardpakketten of op maat gemaakte oplossingen, onze focus ligt op kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Door voortdurende toetsing van onze werkwijze en betrokkenheid bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, streven we ernaar een waardevolle totaalpartner te zijn voor bedrijven die hun team willen voorzien van representatieve en functionele bedrijfskleding.

Werkwijze

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor ons meer dan een principe; het vormt de kern van ons bedrijf. We zetten ons in voor duurzame praktijken op alle niveaus. Van zorgvuldig geselecteerde materialen tot ethische productieprocessen en een focus op het verminderen van onze ecologische voetafdruk: we streven voortdurend naar een positieve impact op de wereld.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Onze werkwijze

Zijlstra stappen illustratie

Stap 1

We starten met een kennismakingsgesprek. Op locatie of op ons kantoor in Franeker: de keuze is aan jou. Tijdens dit gesprek vertellen wij meer over de mogelijkheden, onze diverse merken en het Kleding Management Systeem (KMS)

Stap 2

Hoe moet het kledingpakket eruitzien? Van het instellen van het KMS tot de gewenste uitstraling en kwaliteitsnormen van de kleding: we bieden doelgericht advies. Geen enkel detail blijft onbesproken: de kleding wordt tot in de fijnste details uitgewerkt en gepresenteerd

Stap 3

Het comfort van jouw medewerkers staat natuurlijk centraal. We plannen een bezoek op locatie om elke medewerker individueel op te meten. Indien nodig voert onze coupeuse aanpassingen uit

Stap 4

Wanneer het KMS is ingericht, leveren we de kleding op de door jou aangewezen locatie. We blijven in contact over het kledingpakket en houden jou op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en voorraadstatussen

Ontvang gratis
het Zijlstra
Beroepskleding
magazine

Zijlstra Beroepskleding magazine