Bedrijfskleding

Bedrijfskleding is een essentieel onderdeel van elke bedrijfsvoering. Het is belangrijk dat de medewerkers kleding dragen die niet alleen comfortabel is, maar ook professioneel oogt en de uitstraling van het bedrijf versterkt. Bij het kiezen van de juiste bedrijfskleding kunt u rekening houden met factoren zoals de aard van het werk, veiligheidsvoorschriften en het imago van uw bedrijf.

Neem contact met ons op

Sinds de oprichting in 2000 is Zijlstra Beroepskleding uitgegroeid tot een toonaangevende naam in Nederland op het gebied van bedrijfskleding voor uiteenlopende branches. Een combinatie van persoonlijke aandacht, deskundig advies, een efficiënte werkwijze en correcte service is onze sleutel tot succes. Mogen we u ook van dienst zijn?

Bedrijfskleding voor diverse branches

Of u nu in de zorg, horeca of de bouw werkzaam bent, met bedrijfskleding maakt u uw personeel professioneel en representatief zichtbaar. Dat wilt u toch ook? Comfortabele, duurzame en nette bedrijfskleding heeft namelijk niet alleen een positieve werking op de uitstraling van uw organisatie, maar ook op de functionaliteit van uw werknemer. Zijlstra Beroepskleding onderschrijft dit en zet kwaliteit dan ook bovenop. Niet voor niets zijn al onze partners specialistisch in hun branche.

Bedrijfskleding

Persoonlijke partner & groothandel

Zijlstra Beroepskleding staat voor een persoonlijke, deskundige en efficiënte werkwijze. In de loop der jaren zijn wij als bedrijf groter en groter geworden, maar onze kernwaarden blijven altijd ons uitgangspunt. Zijlstra Beroepskleding is niet een groothandel in bedrijfskleding, wij zijn uw groothandel en blijven graag te allen tijde uw persoonlijke partner in bedrijfskledij. We worden er namelijk blij van als u en uw personeel tevreden in goed verzorgde werkkleding rondloopt. Om die reden hebben wij onder andere het KMS (Kleding Management Systeem) in het leven geroepen. Hiermee kunnen u en uw medewerkers zeer eenvoudig en efficiënt de gewenste kleding bestellen.

Ontwerp uw eigen bedrijfskleding

Een van onze partners, Thirtyfour, heeft een handige tool ontwikkeld waarmee u uw eigen bedrijfskleding kunt ontwerpen. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding en stel uw ontwerp eenvoudig samen. Voor specifieke design-wensen helpen wij u uiteraard graag met de realisatie van uw idee.
Bedrijfskleding configureren

Assortiment

In ons ruime assortiment (meer dan 24.000 producten) vindt u gegarandeerd uw gewenste bedrijfskleding. Veel van deze producten kunt u vinden in onze 300 m2 grote showroom in Franeker (Friesland). Wij informeren u graag over onze producten om zo ook u te voorzien van de beste kledij.

Neem gerust contact met ons op of bekijk alvast ons assortiment online. U vindt hier de catalogussen van onze vele partners in onder andere;

Bekijk hier het gehele assortiment

Ontvang gratis het Zijlstra Beroepskleding magazine