Stap in de wereld van Zijlstra Beroepskleding, waar bedrijfskleding meer is dan slechts een uniform. Wij zijn jouw totaalpartner in bedrijfskleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Ontdek onze uitgebreide collectie!

 

Met een focus op kwaliteit, functionaliteit en stijl bieden wij maatwerkoplossingen voor diverse sectoren. Of het nu gaat om representatieve outfits voor de zakelijke dienstverlening, robuuste bedrijfskleding voor de bouw, of gespecialiseerde uniformen voor de zorg – wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. En of je nu een standaardpakket zoekt of maatwerkoplossingen nodig hebt, het kan allemaal.

Dé specialist in
bedrijfskleding

Wij gaan verder dan alleen het leveren van bedrijfskleding. Als jouw totaalpartner nemen wij met ons Kleding Management Systeem (KMS) alle werkzaamheden uit handen: van ontwerp, registratie tot beheer. Dit bespaart jou moeite én geeft je meer tijd voor andere werkzaamheden. Kortom, wij zijn niet zomaar een groothandel, maar jouw partner in alles op het gebied van bedrijfskleding, schoenen en PBM.

Meer
dan een
groothandel

Dit is waarom je voor ons kiest

Overzicht en gemak met ons KMS

Dé specialist in bedrijfskleding

Altijd de juiste oplossing voor jouw bedrijf

Onze services

Borduren, bedrukken en vermaken

Is een rits aan vervanging toe of heb je een broek waarvan de pijpen te lang zijn? Onze ervaren coupeuse in ons eigen atelier borduurt, bedrukt en vermaakt jouw bedrijfskleding!

Showroom

Ontdek onze showroom van 300m2 met bedrijfskleding, schoenen en PBM. Wij helpen je bij het vinden van het juiste kledingpakket én je kunt direct passen.

Servicepunt & magazijn

Orders afhalen, omwisselen of kleding passen? Bezoek ons servicepunt op afspraak! In ons magazijn houden wij jouw artikelen op voorraad en verwerken wij bestellingen.

Kleding Management Systeem

Snel besteld en overzichtelijk beheerd: om jouw bestellingen efficiënt én snel te verwerken, bieden wij ons online KMS aan.

Ontvang gratis het Zijlstra Beroepskleding magazine

Zijlstra Beroepskleding magazine