Vacature medewerk(st)er sealafdeling

25 augustus 2022

Door onze groei in opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een flexibel inzetbare medewerker voor onze sealafdeling. Lijkt het je leuk om verantwoordelijk te zijn voor het bedrukken van onze bedrijfskleding en het controleren van de goederen die bedrukt moeten worden? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Zijlstra Beroepskleding levert al meer dan 25 jaar bedrijfskleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen aan bedrijven van diverse omvang en in verschillende bedrijfstakken: installatie, transport en logistiek, dienstverlening en industrie, groenvoorziening, grond- weg- en waterbouw, horeca en facility en gezondheidszorg.

Voor onze vestiging in Franeker zijn wij op zoek naar een:

Medewerker sealafdeling (M/V) – 24 – 40 uur per week

Functie-omschrijving

De medewerk(st)er sealafdeling is verantwoordelijk voor het op de juiste manier bedrukken van logo’s op kleding en voor het controleren van de goederen die bedrukt moeten worden.

  • MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt er geen moeite mee om de hele dag te staan
  • Flexibel inzetbaar

Sollicitatie en informatie

Graag ontvangen wij je sollicitatiebrief, CV en foto via de e-mail op personeelszaken@zijlstraberoepskleding.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Erwin van de Hoeve op telefoonnummer 0517 396100.