Accountmanager (m/v)

3 september 2022

Aan de slag bij een toonaangevende naam in Nederland op het gebied van bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen als teamplayer met verkoopervaring? Wij zijn op zoek naar een klantgerichte, probleemoplossende en overtuigende accountmanager voor ons jonge en enthousiaste team! Ben jij degene die wij zoeken?


Zijlstra Beroepskleding BV, groothandel in beroepskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen, is inmiddels ruim 18 jaar actief in een dynamische markt. Met een persoonlijke en klantgerichte benadering heeft Zijlstra Beroepskleding BV een groeiend marktaandeel in de kledingbranche verworven. Voor onze vestiging in Franeker zijn wij op zoek naar een fulltime accountmanager!

Functieomschrijving

Het doel van de functie is het zo efficiënt en doelgericht mogelijk acquireren van klantwensen in de buitendienst en het omzetten van deze in een contract/opdracht. Dit alles in nauwe samenwerking met een commercieel medewerker van de binnendienst. Het bezoeken van potentiële klanten, het inventariseren van de klantbehoefte, het onderhandelen en maken van prijsafspraken met klanten, het opstellen van offertes, het onderhouden van klantcontacten; het behoort allemaal tot je takenpakket. Een zeer afwisselende functie!

Functie-eisen

 • Teamplayer met minimaal MBO niveau 4 of HBO niveau in een commerciële richting
 • Enkele jaren verkoopervaring
 • Sterke sociale en communicatieve vaardigheden
 • Goede persoonlijke presentatie
 • Product kennis heeft en pré(stof, bedrukkingstechnieken, kwaliteiten, bewerkingsmogelijkheden etc.)
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Klantgericht, probleemoplossend en overtuigend

Dit bieden we

 • Een informele werksfeer
 • Een jong en enthousiast team
 • Afwisselende werkzaamheden
 • Een gedegen opleiding
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een salaris conform CAO Groothandel in Textielgoederen en aanverwante artikelen

Sollicitatie en informatie

Voor meer informatie over onze organisatie of over de vacature kun je contact opnemen met Erwin van de Hoeve op telefoonnummer; 0517 396100.
Graag ontvangen wij jouw sollicitatiebrief, CV en foto via de e-mail naar: personeelszaken@zijlstraberoepskleding.nl.