Vacature administratief medewerker M/V

5 september 2022

Zijlstra Beroepskleding groeit! Wij leveren al meer dan 25 jaar bedrijfskleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen aan bedrijven van diverse omvang en in verschillende bedrijfstakken: installatie, transport en logistiek, dienstverlening en industrie, groenvoorziening, grond- weg- en waterbouw, horeca en facility en gezondheidszorg. Door een flinke groei van opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een nieuwe administratief medewerker.

Administratief medewerker (M/V), 20 uur per week

Ben jij enthousiast, nauwkeurig én proactief? Solliciteer dan snel als administratief medewerker.

Functie-omschrijving:

Wat ga je doen?

  • Inboeken van facturen
  • Diverse administratieve werkzaamheden

Wat vragen wij:

  • MBO niveau
  • Ervaring in een vergelijkbare functie
  • Een enthousiast en sociaal persoon met doorzettingsvermogen
  • Voldoende kennis van computersystemen
  • Geen 8 tot 5 mentaliteit
  • Creatief, vindingrijk en overtuigend
  • Enthousiast en pro-actief

Sollicitatie en informatie:

Ben jij onze nieuwe administratief medewerker? We horen graag van je.

Voor meer informatie over onze organisatie of over de vacature kun je contact opnemen met Erwin van de Hoeve op telefoonnummer 0517 396100. Graag ontvangen wij jouw sollicitatiebrief, CV en foto via de e-mail op personeelszaken@zijlstraberoepskleding.nl.