Studio Anneloes brengt met de kledinglijn Anneloes @WORK haar iconische travelstoffen en tijdloze stijl naar de werkplek. En wij hebben goed nieuws: deze exclusieve lijn is nu verkrijgbaar bij Zijlstra Beroepskleding! Onze accountmanager Jickie vertelt je alles over de collectie én deelt haar persoonlijke favorieten.

Een nieuwe standaard in werkkleding

Wie aan comfort, stijl en tijdloos design denkt, denkt aan Studio Anneloes. Dit merk is niet alleen populair in de modewereld, maar ook op de werkvloer. Met de exclusieve werkkledinglijn Anneloes @WORK bieden ze de ideale combinatie van comfort en stijl voor de moderne professional. Onze accountmanager Jickie Aldridge vertelt: “Medewerkers willen af van saaie pakken. Deze collectie is veelzijdig en trendy, maar blijft professioneel. Kies je voor een skinny, flared of straight pantalon? Of ga je liever voor een rok of jurk? Er is voor ieder wat wils. Je voelt je er goed en zelfverzekerd in én hebt toch een uniforme uitstraling met je collega’s. Bovendien past de kleding zich aan jouw lichaamsveranderingen aan door tot wel 5 cm mee te rekken. Dat betekent langer plezier van je kleding – wel zo duurzaam!”

 

“Medewerkers willen af van saaie pakken”
Anneloes@Work Zijlstra Beroepskleding

De kracht van Anneloes @WORK

De samenwerking met Studio Anneloes was een logische keuze voor Zijlstra Beroepskleding. “Anneloes @WORK staat voor kwaliteit en innovatie,” zegt Jickie. “De collectie is modieus, praktisch en comfortabel. Dat past perfect bij ons assortiment.” De basisstukken zijn verkrijgbaar in zwart en donkerblauw, en voor tops en blouses kun je kiezen uit verschillende kleuren. “Als klanten vragen om een specifieke kleur of stijl, denkt Studio Anneloes graag mee. Ze voegen bijvoorbeeld vaak gewilde kleuren toe. En als het merk nieuwe items overweegt, testen wij die eerst zelf voordat we ze aan onze klanten presenteren. Dat is het mooie van onze samenwerking: we ontwikkelen de collectie samen en spelen zo altijd in op wat klanten willen.”

Anneloes@Work Werkkleding

Jickie’s persoonlijke Anneloes @WORK favorieten én stylingtips

Jickie weet als geen ander dat de Anneloes @WORK kleding zowel comfortabel als stijlvol is. Zelf draagt ze de kleding ook tijdens haar werkdagen. Haar absolute favoriet? “De Maarssen flared broek – wat mij betreft een top basisartikel. Hij zit heerlijk en is makkelijk te combineren. Dankzij de extra brede zoom kun je alle broeken van de collectie ook eenvoudig verlengen of inkorten,” zegt Jickie.

 

“De mogelijkheden zijn eindeloos”

 

Voor de perfecte styling heeft ze enkele gouden tips: “Op kantoor draag ik de pantalon met een eigen blouse, maar voor klantbezoeken kies ik voor een driedelig pak met broek, top en jasje. Eén broek is eindeloos te combineren. Vandaag een oversized blazer en morgen een getailleerde bijvoorbeeld – met één item creëer je verschillende stijlen. Bovendien is de broek zo praktisch dat je hem gemakkelijk een hele week kunt dragen. ’s Avonds in de wasmachine op 30 graden en hij komt er al bijna droog en kreukvrij uit. Even ophangen en je stapt de volgende dag weer stijlvol de deur uit!”

Tips voor het passen én verzorgen van jouw Anneloes @WORK kleding

De reacties van klanten zijn tot nu toe alleen maar positief. “Veel klanten zijn aangenaam verrast tijdens de passessies. Ze hadden niet verwacht dat de kleding zowel comfortabel als flatterend zou zijn,” zegt Jickie. Haar advies voor klanten die de lijn willen proberen? “Kies niet automatisch je gebruikelijke maat, maar pas de kleding goed. Door de stof kan een andere maat beter passen. Vermijd de droger en wasverzachter en geniet vooral van het comfort en de veelzijdigheid!” En moet de kleding aangepast, geborduurd of bedrukt worden? Dat doen wij in onze coupeur- of borduurateliers in Franeker.

Anneloes@Work Bedrijfskleding

Ontdek de collectie bij Zijlstra Beroepskleding!

Van elegante rokken en jasjes tot stijlvolle pantalons voor dames, en van comfortabele polo’s tot nette overhemden voor heren. Ontdek de multifunctionele collectie – verkrijgbaar in een ruime maatvoering van XXS tot 3XL. Ideaal voor diverse sectoren zoals zakelijke dienstverlening, facilitaire diensten, schoonmaak en catering. Iedereen draagt waar hij of zij zich prettig in voelt, zonder in te boeten op een uniforme uitstraling.

 

“Dat gun ik iedereen op de werkvloer”

 

“Wij zijn echt enthousiast,” zegt Jickie. “De kleding is supercomfortabel en geeft je een zeker gevoel. Dat gun ik iedereen op de werkvloer! Het zorgt voor een moderne en stijlvolle look waar medewerkers trots op kunnen zijn.” Nieuwsgierig geworden? Bekijk alvast de brochure op onze website of neem contact met ons op om de collectie in onze showroom te bekijken!

 

 

Jickie Aldridge & Anneloes @WORK