We vinden het belangrijk dat de vrijwilligers er trots bij kunnen lopen. Daarom verzorgden wij het volledige kledingpakket voor ruim 400 vrijwilligers. Wij leverden onder andere polo’s, jacks en hoodies die zij tijdens het evenement konden dragen

Joop Zijlstra

Eigenaar Zijlstra Beroepskleding

Zonder vrijwilligers geen evenement. Daarom vindt Zijlstra Beroepskleding het belangrijk dat de mensen die vol passie een bijdrage leveren aan dit zeilevent, ook passende kleding hebben. “We vinden het belangrijk dat de vrijwilligers er trots bij kunnen lopen. Daarom verzorgden wij het volledige kledingpakket voor ruim 400 vrijwilligers. Wij leverden onder andere polo’s, jacks en hoodies die zij tijdens het evenement konden dragen”, aldus Joop Zijlstra, eigenaar Zijlstra Beroepskleding.

Vrijwilligers zijn de motor van het evenement

Op zoek naar hoogwaardige promotiekleding voor jouw vereniging of bedrijf? Maak indruk met onze representatieve outfits! Wij bedrukken kleding met jouw logo of tekst voor een professionele uitstraling en maximale herkenbaarheid, allemaal in onze eigen studio. Ontdek verschillende merken en kwaliteitsstijlen voor elke gelegenheid.

Maak indruk met promotiekleding

Merchandise van idee tot uitvoering

Naast het kleden van de vrijwilligers, heeft Zijlstra Beroepskleding in samenwerking met Stichting Harlingen Sail een unieke merchandiselijn opgezet, bestaande uit caps, zonnehoedjes en polo’s. In samenwerking met Marion Verruijt-Gillhaus – wereldzeilster en al jaren actief in het vak en de organisatie – heeft Zijlstra een uniek high-end ontwerp gerealiseerd. “Door Marion haar ervaring heeft de kleding precies de look en feel die bij de Tall Ships Races hoort. In het creatieve proces heeft Marion een hele belangrijke bijdrage geleverd. Samen zijn we tot een prachtig resultaat gekomen”, stelt Joop Zijlstra.

 

De unieke merchandise kleding was verkrijgbaar tijdens het evenement en in enkele winkels in Harlingen.

 

Meer informatie over de Tall Ships Races? Kijk op de website: https://harlingensail.com

Tall Ships Races

Ontvang gratis
het Zijlstra
Beroepskleding
magazine

Zijlstra Beroepskleding magazine