“Onze werkkleding heeft nu echt de AB Vakwerk-uitstraling. Het is modern en kwalitatief: precies zoals we wilden. Het is prettig samenwerken met Zijlstra Beroepskleding.”

Gryte

“Samen zijn we continu bezig met het verbeteren van de samenwerking en dus ook de kleding”, aldus Jelmer Rodenhuis, accountmanager bij Zijlstra Beroepskleding. Waar het uitzendbureau groeit, kan de werkkleding natuurlijk niet achterblijven. “Het was tijd om nog meer op te vallen. Wij wilden werkkleding die helemaal past bij onze stijl. En dan bedoel ik dat wanneer je één van onze medewerkers ziet, je direct denkt aan AB Vakwerk”, vertelt Gryte Fokkema, coördinator inkoop & facilitaire zaken bij AB Vakwerk. “Duurzaamheid vinden wij daarnaast ook erg belangrijk, dus wij wilden opvallende werkkleding die duurzaam is én waar onze medewerkers natuurlijk comfortabel in kunnen werken. Zo ging het balletje eigenlijk rollen.” De juiste oplossing voor AB Vakwerk? Maatwerk werkkleding. Zo gezegd, zo gedaan.

Opvallen? Special werkkleding

Wie zich goed voelt in de kleding, is een meerwaarde voor het bedrijf! In welke branche je ook werkzaam bent, werkkleding moet functioneel zijn. Daarnaast zijn comfort, duurzaamheid en uitstraling van belang voor een optimale en representatieve werkervaring. Wij stellen het ideale pakket aan werkkleding samen voor jouw medewerkers: maatwerk of standaard, met alle zakken, knopen en lussen op de juiste plek voor optimaal comfort.

Specialist in werkkleding

Het groen van AB Vakwerk

“Om ervoor te zorgen dat de straten in het AB-vakwerk groen kleuren, ontwierpen wij in samenwerking met Tailor & Stitch een maatwerk kledinglijn”, vertelt Jelmer. Oftewel, wij staken de vakkrachten van AB Vakwerk in een nieuw, groen jasje. Letterlijk en figuurlijk: groen door de duurzame materialen, maar ook door de bekende groene huisstijlkleur. “De kleur is ontzettend belangrijk voor onze herkenbaarheid, wat zich voornamelijk uit in de kleding van de vakkrachten. Zij zijn immers onze visitekaartjes. Maatwerk werkkleding is dan ook geen overbodige luxe”, aldus Gryte. Van werkkleding in unikleur naar échte AB Vakwerk kleding. Met groene stroken en accenten zijn de vakkrachten gekleed in de herkenbare huisstijl. “En dat valt op”, aldus Jelmer. “Het zorgt er niet alleen voor dat je vakkrachten direct herkent, maar ook dat AB Vakwerk als bedrijf nog meer opvalt. Dat is immers één van de redenen geweest voor hen om voor special werkkleding te kiezen.”

AB Vakwerk

De voordelen van maatwerk werkkleding

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor maatwerk beroepskleding. Eén van de voornaamste is dat je de kleding helemaal aan kan passen naar het werk én de huisstijl. Geen enkel ander bedrijf heeft hetzelfde of iets vergelijkbaars. Samen met AB Vakwerk hebben wij dan ook gekeken naar alle elementen die de werkkleding compleet maken. En dat was het volgende:

 

Comfort

Elk werk heeft andere eisen wat betreft werkkleding. Eén overeenkomst? Dat is dan wel comfort. Comfortabel werken is immers voor ieder de basis van een goede werkdag. De AB vakkrachten zijn veel in de weer en werken in hele diverse omstandigheden. Of dit nu in bijvoorbeeld de transport & logistiek is of de grond- weg- en waterbouw, de werkkleding is gemaakt van materialen waarin de medewerkers zich vrij kunnen bewegen.

 

Duurzaamheid

Duurzaam van top tot teen: “Want wij begrijpen het belang van duurzaamheid, dus wij gaan alleen voor de meest duurzame opties”, aldus Jelmer. Zo is de special kleding volledig gemaakt van gerecyclede petflessen. “Maar duurzaamheid is ook kwaliteit. Daarom wordt er gebruikgemaakt van kwalitatieve materialen zodat de kleding lang meegaat.” Is het toch aan vervanging toe? Dan wordt de oude kleding verzameld en gerecycled. “Het is onze missie om waarde te creëren voor onze werknemers, het milieu én de samenleving. Met dit duurzame kledingpakket dragen we daaraan bij”, aldus Gryte.

 

Zichtbaarheid

Een toonaangevend uitzendbureau vraagt om eigentijdse werkkleding. Opvallen: dit was één van de uitgangspunten bij het ontwerpen van de special kledinglijn. De huisstijlkleur van AB Vakwerk komt nu dus nog prominenter naar voren, waardoor het helemaal past bij het bedrijf. Het voordeel hiervan is niet alleen dat medewerkers zich hierdoor sterker verbonden voelen met het merk, maar het trekt ook de aandacht van eventuele nieuwe werknemers. Wie denkt aan groen, denkt aan AB Vakwerk!

 

Veiligheid

De kleding voldoet aan veiligheidsnormen en -voorschriften die relevant zijn voor de verschillende functies. Denk bijvoorbeeld aan reflecterende strips. Aan elk detail is gedacht zodat elke medewerkers veilig aan de slag kan.

AB Vakwerk

Een duurzame samenwerking

“Onze werkkleding heeft nu echt de AB Vakwerk-uitstraling. Het is modern en kwalitatief: precies zoals we wilden”, stelt Gryte. “Het is prettig samenwerken met Zijlstra Beroepskleding. Niet voor niets weten wij hen al jaren te vinden voor onze kleding. Hun KMS is ook erg handig: iedereen kan hun werkkleding gewoon zelf bestellen. Dat werkt wel zo prettig.”

 

Een mooie samenwerking en een succesvol, kwalitatief kledingpakket. Meer weten over AB Vakwerk? Kijk eens op hun website!

AB Vakwerk

Ontvang gratis
het Zijlstra
Beroepskleding
magazine

Zijlstra Beroepskleding magazine