In de transportwereld is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn

Een groene bies hier, een geel detail daar. De mogelijkheden zijn eindeloos bij het ontwerpen van special huisstijlkleding. Het heet overigens niet voor niets maatwerk. Ons voorstel gaf Sluyter stof tot nadenken: “In gesprek met Zijlstra Beroepskleding kozen wij ervoor vooral onze groene huisstijlkleur naar voren te laten komen in de kleding”, vertelt Denise, HR manager bij Sluyter Logistics. “Dit in combinatie met zwart. Chauffeurs zijn immers veel in de weer en zwart is minder besmettelijk. Je wil er natuurlijk wel netjes bij zitten als je de hele dag onderweg bent.” Rekening houdende met de arbeidsomstandigheden van chauffeurs, is het in de wereld van transport ook belangrijk om goed zichtbaar te zijn. “Wat wij gedaan hebben, is het toevoegen van een reflecterend logo”, vult Tim aan. “Een stukje herkenbaarheid én zichtbaarheid.”

 

Eén van de doelen van Sluyter Logistics is om duurzaam vervoer mogelijk te maken. Duurzame werkkleding mag hier dan ook niet aan ontbreken. “Dit is ook voor ons erg belangrijk. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat de kleding duurzaam geproduceerd wordt: alles is gemaakt van gerecycled polyester”, stelt Tim. Van T-shirts, polo’s, zip sweaters, soft shell jassen tot pilot jacks: Sluyter Logistics neemt een volledig special pakket af dat uniek voor hen is ontworpen en ontwikkeld door Zijlstra Beroepskleding in samenwerking met Tailor & Stitch.

Een maatwerk kledingpakket

Wie zich goed voelt in de kleding, is een meerwaarde voor het bedrijf! In welke branche je ook werkzaam bent, werkkleding moet functioneel zijn. Daarnaast zijn comfort, duurzaamheid en uitstraling van belang voor een optimale en representatieve werkervaring. Wij stellen het ideale pakket aan werkkleding samen voor jouw medewerkers: maatwerk of standaard, met alle zakken, knopen en lussen op de juiste plek voor optimaal comfort.

Specialist in werkkleding

De voordelen van special huisstijlkleding

“Ik vind de kleding er netjes uitzien. Het zit top!”, zegt één van de medewerkers over de nieuwe kleding. “Perfect, strak, top!”, vult een collega hem kort en krachtig aan. Zij vertelden in een paar woorden wat de voordelen zijn van kleding dat speciaal voor het bedrijf is ontworpen:

 

  • Maatwerk huisstijl werkkleding versterkt de merkidentiteit, waardoor het merk herkenbaar wordt voor klanten en het publiek. Wie Sluyter Logistics ziet rijden, herkent hen allereerst al aan de groen met gele vrachtwagens. Met bijpassende werkkleding zijn de medewerkers van top tot teen in Sluyter-stijl
  • Door werkkleding speciaal voor het bedrijf te laten ontwerpen, kunnen alle elementen helemaal aangepast worden op het comfort en de veiligheid van de medewerker. Bijvoorbeeld door het toevoegen van de reflecterende logo’s en het kiezen voor stoffen waarin zij zich vrij kunnen bewegen
  • Omdat werkkleding specifiek voor het bedrijf wordt geproduceerd, kan het ontwerp worden afgestemd op de specifieke behoeften en kan de kwaliteit worden verbeterd. Kortom, het is een duurzame optie

 

“Groen is mijn lievelingskleur”, zei één van de Sluyter chauffeurs over zijn nieuwe kleding. Natuurlijk niet de reden dat er voor deze kleur is gekozen, maar mooie en herkenbare wekkleding is wel goed voor de teamgeest. Medewerkers die trots zijn op hun kleding, voelen zich nog meer verbonden met het bedrijf. En wat ons betreft, stralen ze dat ook uit!

Een prettige samenwerking

“De nieuwe kleding is niet vergelijkbaar met wat we hadden. Zijlstra is daarom op vier van onze vestigingen langs geweest zodat alle medewerkers de kleding door konden passen. Het contact bij zowel de ontwerp- als passessies verliep prettig. Er werd goed meegedacht en door hun ervaring met andere transporteurs hebben wij een mooi en praktisch setje samengesteld!”, vertelt Denise. “Er wordt snel geschakeld door de medewerkers van Zijlstra Beroepskleding. Ze staan altijd voor ons klaar en denken graag met ons mee. Met het gebruik van ons KMS verloopt de samenwerking daarnaast erg soepel.”

 

“Nog niet eerder was hun organisatie van werkkleding zo geregeld als nu dankzij ons KMS”, aldus Tim. “Het is leuk om te zien hoe een idee is uitgegroeid tot een fijne relatie.” De medewerkers van Sluyter Logistics gaan nu veilig, duurzaam én herkenbaar de weg op! Een waardevolle samenwerking. Meer weten over dit duurzame transportbedrijf? Bekijk hun website.

Sluyter Logistics

Ontvang gratis
het Zijlstra
Beroepskleding
magazine

Zijlstra Beroepskleding magazine