De werkkleding die Visser & Smit Hanab ontvangt is van het merk Hydrowear

Vertrouwen en duidelijke communicatie: dat is het geheim van een duurzame samenwerking. Deze samenwerking is gestart met een intensieve testcase, waarin beide partijen eventuele verbeterpunten konden aangeven. De case start met het volledig doorpassen van de werkkleding door alle bij de pilot betrokken medewerkers. Hierna worden maatwerk werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, passend bij de functie-eisen en de wensen van de medewerker, geleverd. Het bleek een succes: na de testcase waren beide partijen zeer tevreden over de samenwerking. Vandaag de dag resulteert dit in een duurzame samenwerking waarin duidelijke communicatie én maatwerk centraal staan.

Van testcase naar duurzame samenwerking

Wie zich goed voelt in de kleding, is een meerwaarde voor het bedrijf! In welke branche je ook werkzaam bent, werkkleding moet functioneel zijn. Daarnaast zijn comfort, duurzaamheid en uitstraling van belang voor een optimale en representatieve werkervaring. Wij stellen het ideale pakket aan werkkleding samen voor jouw medewerkers: maatwerk of standaard, met alle zakken, knopen en lussen op de juiste plek voor optimaal comfort.

Specialist in werkkleding

Goed contact

Er vindt iedere maand een overleg plaats tussen Zijlstra en Visser Smit & Hanab: Theo Boerema en KAM-coördinator Jos Meerman, die zich bezig houdt met alles wat met het draagcomfort te maken heeft. Hierin worden wijzigingen in het kledingpakket, veiligheidsnormeringen, eventuele problemen en kansen besproken. Als aanvulling vindt er eens per half jaar een logistiek overleg plaats met de afdeling inkoop. “Uniek in de samenwerking met Visser & Smit Hanab is dat wij een koppeling hebben gerealiseerd met het AFAS systeem.  Komt een nieuwe medewerker in dienst, en is deze ingevoerd in het AFAS systeem, dan komt deze informatie automatisch in het KMS en ontvangt de medewerker automatisch de juiste werkkleding en PBM’s afgestemd op de functie. Deze automatisering is een absolute win-win voor beide partijen”, aldus Theo Boerema.

Visser & Smit Hanabå

Visser & Smit Hanab brengt energie

Ieder project volledig in eigen beheer uitvoeren, daar is Visser & Smit Hanab als organisatie op gericht. Van ontwerp tot engineering en van constructie tot onderhoud. Daarnaast zetten zij zich in om de energietransitie te realiseren. Het bijdragen aan deze duurzame samenleving komt ook terug in de samenwerking met Zijlstra Beroepskleding. Zo dragen de medewerkers, de door Zijlstra geleverde duurzame EMMA werkschoenen en wordt oude werkkleding gerecycled.

 

Meer informatie over Visser & Smit Hanab? Kijk op vshanab.nl

Visser & Smit Hanab

Ontvang gratis
het Zijlstra
Beroepskleding
magazine

Zijlstra Beroepskleding magazine