Fristads werkkleding

Heeft uw bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel staan? En bent u op zoek naar werkkleding die volledig milieuvriendelijk is geproduceerd? Kies voor Fristads werkkleding.

Milieuvriendelijke werkkleding

Fristads is de eerste kledingproducent ter wereld die een milieuproductieverklaring van een kledingstuk afgeeft volgens de EPD-norm. De EPD-norm staat voor het meten van de totale milieubelasting van een kledingstuk. Het hele productieproces wordt bij deze norm gemeten, van materiaalkeuze tot levering en het afgewerkte kledingstuk. Op deze manier wil Fristads bijdragen aan positieve verandering en een grotere transparantie creëren op het gebied van milieu.

Bekijk hier de brochure van de Fristads Green collectie.

Fristads Workwear

Fristads Workwear

Fristads Workwear

Fristads Workwear

Fristads werkkleding voor meerdere branches

Fristads werkkleding voor meerdere branches
Fristads levert werkkleding voor veel verschillende branches. Denk aan werkkleding voor bouw en logistiek: hoge duurzaamheid en comfort. De kleding is verkrijgbaar in een brede maatvoering én alle kledingstukken zijn verkrijgbaar in damesmodellen. Fristads maakt het mogelijk om comfortabel te kunnen werken, zelfs als het slecht weer is. Kou, wind én regen? Fristads biedt werkkleding aan voor alle weersomstandigheden.

Ontvang gratis het Zijlstra Beroepskleding magazine

  Kledinglijn Fristads Fusion

  Een cross-over collectie is geschikt voor zowel de serviceverlening als de industrie of de bouw. Fristads Fusion lijn is ontwikkeld uit drie pijlers: veiligheid, duurzaamheid én representativiteit. De lijn voldoet tevens aan de behoeften van elke professional: namelijk door de comfortabele, tijdloze pasvorm getest door dragers. Deze geeft aan dat het product is getest voor industrieel wassen, volgens ISO 15797. Een testmethode die gespecialiseerd is voor industriële wasserijen. Tevens is het mogelijk om een RFID chip in de kledingstukken te verwerken, zodat u altijd weet waar elk kledingstuk zich bevindt: van wasserij tot magazijn. Fristads Fusion’s producten zijn verkrijgbaar in tien verschillende kleurcombinaties. Dit maakt het mogelijk om de kleding te kiezen in de kleur die past bij uw bedrijft. Dit zorgt het voor een eenduidige uitstraling.
  Benieuwd hoe Fristads Workwear te werk gaat? Bekijk hier de video.

  Meer informatie over Fristads werkkleding?

  Benieuwd naar de veiligheidskleding of andere beroepskleding van Fristads Workwear? Kom dan gerust eens lang in onze 300 m2 grote showroom. Wilt u liever dat wij langskomen? Dat is geen enkel probleem. Wij kunnen op locatie verschillende opties laten zien én uw personeel kan direct passen.

  Neem contact op via ons contactformulier of bel 0517-396100.