Grisport veiligheidsschoenen

Werkschoenen moeten niet alleen lekker zitten, ze moeten ook voldoende veiligheid bieden. Bij de Grisport veiligheidsschoenen wordt veiligheid gecombineerd met kwalitatieve materialen, optimaal comfort en een innovatief ontwerp. Zo creëren zij de optimale werkschoen die past bij uw medewerkers.

Wat Grisport veiligheidsschoenen anders maakt

Grisport blijft hun werkschoenen constant innoveren. De veiligheidsschoenen zijn uniek in hun soort, dat komt doordat ze zijn voorzien van een hielsupport systeem. Daarnaast zijn de schoenen ontwikkeld met een stalen tussenzool en gele eyelets voor een fraai en modern uiterlijk.

Grisport veiligheidsschoen

Grisport

Grisport

Grisport

Veiligheidsschoenen met een unieke zool

De collectie van Grisport onderscheidt zicht vooral door de zool. Die is gemaakt van TPU/TPU. De zool is oersterk, biedt optimale griep en is extreem slijtvast. De werkschoenen zijn voorzien van het Grisport HeelSupport Systeem dat extra steun en draagcomfort biedt. De kevlar tussenzool, de ademende stalen neus, de subtiele TPU-elementen en de extra reflectie strips maken de schoen helemaal af.

Ontvang gratis het Zijlstra Beroepskleding magazine

    Beschermingsklassen voor werkschoenen

    In elke branche zijn er speciale veiligheidseisen vastgesteld. Het kiezen van de juiste werkschoenen met de juiste veiligheidsklasse is dan ook erg belangrijk. De veiligheidsschoenen van Grisport biedt maar liefst zeven verschillende beschermingsklassen aan. Deze klassen verschillen in materiaal, antislipzool, hoogte van de hak én de neus van de schoen. De werkschoenen uit de collectie van Grisport voldoen allemaal aan het CE-keurmerk. Dat betekent dat de schoenen afzonderlijk zijn getest door Europese Keuringsinstituten. De schoenen voldoen daarom aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.
    Benieuwd naar de veiligheidsschoenen van Grisport? Bekijk hier de brochure van Grisport veiligheidsschoen.

    Advies nodig bij het kiezen van de juiste schoen?

    Meer informatie over de veiligheidsschoenen van Grisport? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel 0517-396100