Als groothandel begrijpen wij bij Zijlstra Beroepskleding als geen ander het belang van goede bedrijfskleding. Niet alleen zorgt het voor comfort en veiligheid op de werkvloer, maar het draagt ook bij aan de professionele uitstraling van jouw bedrijf. Bij ons vind je bedrijfskleding voor diverse branches, van corporate identity kleding tot veiligheidskleding en kleding voor de zorgsector.

Jouw groothandel in bedrijfskleding

Toonaangevende groothandel in Nederland

Als toonaangevende groothandel in Nederland bieden wij u persoonlijke aandacht, deskundig advies, een efficiënte werkwijze en correcte service. Sinds onze oprichting in 2000 hebben wij ons ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige bedrijfskleding. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste bedrijfskleding voor uw organisatie.

Showroom

Jouw branche,
onze focus

Bedrukte duurzame werkkleding voor diverse branches

Als werkgever wilt u dat uw personeel er professioneel en representatief uitziet, of ze nu werkzaam zijn in de zorg, horeca of bouw. Comfortabele, duurzame en stijlvolle bedrijfskleding heeft niet alleen een positieve invloed op de uitstraling van jouw organisatie, maar ook op de functionaliteit van je medewerkers. Bij Zijlstra Beroepskleding staan we voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom werken we uitsluitend met partners die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied en die duurzame en hoogwaardige materialen gebruiken.

We begrijpen dat duurzaamheid belangrijk is, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor het milieu. Daarom bieden we een uitgebreide selectie aan van duurzame bedrijfskleding die is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en productiemethoden. We willen graag dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop, en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere wereld. Bekijk ons assortiment online of kom langs in onze showroom van 300 m² in Franeker. Je kunt bij ons terecht voor bedrijfskleding voor verschillende branches, waaronder werkkleding, zorgkleding, representatieve kleding, veiligheidskleding, horecakleding en promotiekleding.

Dit is waarom je voor ons kiest

Overzicht en gemak met ons KMS

Dé specialist in bedrijfskleding

Altijd de juiste oplossing voor jouw bedrijf

Zijlstra Beroepskleding als groothandel

Bij Zijlstra Beroepskleding staat persoonlijke aandacht, deskundig advies en een efficiënte werkwijze centraal. Wij zijn er trots op dat wij in de loop der jaren zijn uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor bedrijfskleding. Als groothandel in bedrijfskleding bieden wij een uitgebreid assortiment voor diverse branches.Wij begrijpen ook dat de juiste bedrijfskleding niet alleen comfortabel en duurzaam moet zijn, maar ook moet passen bij de uitstraling en imago van je bedrijf. Daarom zijn al onze partners specialisten in hun branche.

Wij willen graag je persoonlijke partner zijn als het gaat om bedrijfskleding. Daarom hebben wij het Kleding Management Systeem (KMS) ontwikkeld, waarmee jou en je medewerkers eenvoudig en efficiënt de gewenste kleding kunnen bestellen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen tevreden en goed verzorgd in de juiste werkkleding rondloopt.

Showroom in Franeker

Kom gerust langs in onze 300 m2 grote showroom in Franeker (Friesland), waar wij je graag informeren over onze producten en mogelijkheden. Daarnaast kun je ons assortiment ook online bekijken.

Showroom

Bedrijfskleding laten bedrukken?

Als groothandel bieden wij ook de mogelijkheid om bedrijfskleding te laten bedrukken. Dus wil jij je eigen eigen logo of tekst? Dan kun je ook daarvoor bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat Zijlstra Beroepskleding als groothandel voor jouw organisatie kan betekenen.

Ontwerp je eigen bedrijfskleding

Een van onze partners, Thirtyfour, heeft een handige tool ontwikkeld waarmee je jouw eigen bedrijfskleding kunt ontwerpen. Stel je ontwerp eenvoudig samen. Voor specifieke design-wensen helpen wij je uiteraard graag met de realisatie van je idee.

Ontvang gratis het Zijlstra Beroepskleding magazine