Groothandel bedrijfskleding

Als groothandel begrijpen wij bij Zijlstra Beroepskleding als geen ander het belang van goede bedrijfskleding. Niet alleen zorgt het voor comfort en veiligheid op de werkvloer, maar het draagt ook bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf. Bij ons vindt u bedrijfskleding voor diverse branches, van corporate identity kleding tot veiligheidskleding en kleding voor de zorgsector.

Toonaangevende groothandel in Nederland

Als toonaangevende groothandel in Nederland bieden wij u persoonlijke aandacht, deskundig advies, een efficiënte werkwijze en correcte service. Sinds onze oprichting in 2000 hebben wij ons ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige bedrijfskleding. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste bedrijfskleding voor uw organisatie.

Bedrukte duurzame werkkleding voor diverse branches

Als werkgever wilt u dat uw personeel er professioneel en representatief uitziet, of ze nu werkzaam zijn in de zorg, horeca of bouw. Comfortabele, duurzame en stijlvolle bedrijfskleding heeft niet alleen een positieve invloed op de uitstraling van uw organisatie, maar ook op de functionaliteit van uw medewerkers. Bij Zijlstra Beroepskleding staan we voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom werken we uitsluitend met partners die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied en die duurzame en hoogwaardige materialen gebruiken.

We begrijpen dat duurzaamheid belangrijk is, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor het milieu. Daarom bieden we een uitgebreide selectie aan van duurzame bedrijfskleding die is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en productiemethoden. We willen graag dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop, en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere wereld. Bekijk ons assortiment online of kom langs in onze showroom van 300 m² in Franeker. U kunt bij ons terecht voor bedrijfskleding voor verschillende branches, waaronder werkkleding, zorgkleding, representatieve kleding, veiligheidskleding, horecakleding en promotiekleding.

Neem contact met ons op

Bedrijfskleding showroom

Showroom in Franeker

Kom gerust langs in onze 300 m2 grote showroom in Franeker (Friesland), waar wij u graag informeren over onze producten en mogelijkheden. Daarnaast kunt u ons assortiment ook online bekijken. Zo bieden wij onder andere:

  • Werkkleding
  • Zorgkleding
  • Representatieve kleding
  • Veiligheidskleding
  • Horecakleding
  • Promotiekleding

Wilt u uw bedrijfskleding laten bedrukken met uw eigen logo of tekst? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat Zijlstra Beroepskleding als groothandel voor uw organisatie kan betekenen.

Zijlstra Beroepskleding als groothandel

Bij Zijlstra Beroepskleding staat persoonlijke aandacht, deskundig advies en een efficiënte werkwijze centraal. Wij zijn er trots op dat wij in de loop der jaren zijn uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor bedrijfskleding. Als groothandel in bedrijfskleding bieden wij een uitgebreid assortiment voor diverse branches, zoals de zorg, horeca en bouw.

Bij Zijlstra Beroepskleding begrijpen we dat de juiste bedrijfskleding niet alleen comfortabel en duurzaam moet zijn, maar ook moet passen bij de uitstraling en imago van uw bedrijf. Daarom zijn al onze partners specialisten in hun branche.

Wij willen graag uw persoonlijke partner zijn als het gaat om bedrijfskleding. Daarom hebben wij het Kleding Management Systeem (KMS) ontwikkeld, waarmee u en uw medewerkers eenvoudig en efficiënt de gewenste kleding kunnen bestellen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u en uw personeel tevreden en goed verzorgd in de juiste werkkleding rondlopen.

Neem contact met ons op

Ontwerp uw eigen bedrijfskleding

Een van onze partners, Thirtyfour, heeft een handige tool ontwikkeld waarmee u uw eigen bedrijfskleding kunt ontwerpen. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding en stel uw ontwerp eenvoudig samen. Voor specifieke design-wensen helpen wij u uiteraard graag met de realisatie van uw idee.

Bekijk hier het gehele assortiment

Bedrijfskleding configureren

Ontvang gratis het Zijlstra Beroepskleding magazine