Horecakleding is van groot belang in de veelzijdige en bijzondere horecabranche. Hygiëne, zorg en uitstraling zijn immers erg belangrijk. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Als visitekaartje van je bedrijf wil je dat jouw medewerkers zich uniform en verzorgd presenteren. Voor deze beroepsgroep bieden wij een mooie selectie aan representatieve cateringkleding aan.

Schriks

Horecakleding

Daarnaast zijn er koks en overige keukenmedewerkers die niet zonder hygiënische kleding kunnen. Wij hebben daarom een uitgebreid assortiment horecakleding die zowel smaakvol is, een hoog draagcomfort heeft en uiteraard voldoet aan de juiste eisen die de branche stelt. De bedrijfskleding is eenvoudig te wassen, zonder dat daarbij de kwaliteit in het geding komt. De kleding blijft mooi van kleur en de pasvorm verandert niet. Onze horecakleding zorgt ervoor dat jouw bar-, restaurant-, keuken- en hotelpersoneel het juist uitstralen en het perfecte visitekaartje vormen.

Chaud Devant

We hebben een zorgvuldig assortiment aan representatieve en professionele horecakleding samengesteld. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld koksjassen, schorten en koksbroeken, maar ook aan blouses, overhemden en kostuums voor baliemedewerkers, barista’s, cateringmedewerkers of gastheren en gastvrouwen.

Onze uitgebreide collectie maakt het mogelijk om de bedrijfskleding van de dames en heren binnen je organisatie naadloos op elkaar af te stemmen. Zo vormt het personeel een eenheid binnen de muren van jouw bedrijf, maar ook op locatie.

Ons horecakleding assortiment

Onze merken X kleding voor de horeca

Chaud Devant
Alsico
Schriks 
Greiff
LCF
J. Harvest & Frost
CottoVer 

Ontwerp het zelf!

Ben je op zoek naar een overhemd, maar zit net de juiste kleur of perfecte pasvorm er niet tussen? Dan kun je er voor kiezen om samen met ons je eigen persoonlijke overhemd te ontwerpen. Via het eenvoudige ontwerpprogramma dat we aanbieden in samenwerking met een van onze partners, is het mogelijk je eigen kleur, pasvorm en model overhemd of blouse samen te stellen. Je kunt kiezen voor een stof met een patroon, een speciale kleur garen of een bijzondere knoop. Kortom, ontwerp je overhemd precies zoals jij het wil.

Download gratis ons magazine

Magazine downloaden

Op het gebied van representatieve bedrijfskleding en horecakleding werken wij samen met de diverse topmerken. Bekijk hieronder de diverse catalogussen van onze partners. Wil je meer informatie of ons assortiment uitproberen? Kom dan langs in onze showroom in Franeker of neem via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.

Partners in horecakleding