Horecakleding

Horecakleding is van groot belang in de veelzijdige en bijzondere horecabranche. Hygiëne, zorg en uitstraling zijn immers erg belangrijk. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Als visitekaartje van uw bedrijf wilt u dat uw medewerkers zich uniform en verzorgd presenteren. Voor deze beroepsgroep bieden wij een mooie selectie aan representatieve cateringkleding aan.

Horecakleding

Daarnaast zijn er koks en overige keukenmedewerkers die niet zonder hygiënische kleding kunnen. Wij hebben daarom een uitgebreid assortiment horecakleding die zowel smaakvol is, een hoog draagcomfort heeft en uiteraard voldoet aan de juiste eisen die de branche stelt. De bedrijfskleding is eenvoudig te wassen, zonder dat daarbij de kwaliteit in het geding komt. De kleding blijft mooi van kleur en de pasvorm verandert niet. Onze horecakleding zorgt ervoor dat uw bar-, restaurant-, keuken- en hotelpersoneel het juist uitstralen en het perfecte visitekaartje vormen.

Ons horecakleding assortiment

We hebben een zorgvuldig assortiment aan representatieve en professionele horecakleding samengesteld. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld koksjassen, schorten en koksbroeken, maar ook aan blouses, overhemden en kostuums voor baliemedewerkers, barista’s, cateringmedewerkers of gastheren en gastvrouwen.

Onze uitgebreide collectie maakt het mogelijk om de bedrijfskleding van de dames en heren binnen uw organisatie naadloos op elkaar af te stemmen. Zo vormt het personeel een eenheid binnen de muren van uw bedrijf, maar ook op locatie.

Bekijk alle brochures
horecakleding: bedrijfskleding voor de horeca

Smaakvol en draagcomfort staan voorop

Ontwerp het zelf!

Bent u op zoek naar een overhemd, maar zit net de juiste kleur of perfecte pasvorm er niet tussen? Dan kunt u er voor kiezen om samen met ons uw eigen persoonlijke overhemd te ontwerpen. Via het eenvoudige ontwerpprogramma dat we aanbieden in samenwerking met een van onze partners, is het mogelijk uw eigen kleur, pasvorm en model overhemd of blouse samen te stellen. U kunt kiezen voor een stof met een patroon, een speciale kleur garen of een bijzondere knoop. Kortom, ontwerp uw overhemd precies zoals u wilt.

Horecakleding

Ontvang gratis het Zijlstra Beroepskleding magazine

    Partners in horecakleding

    Op het gebied van representatieve bedrijfskleding en horecakleding werken wij samen met de diverse topmerken. Bekijk hieronder de diverse catalogussen van onze partners. Wilt u meer informatie of ons assortiment uitproberen? Kom dan langs in onze showroom in Franeker of neem via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.

    Neem contact met ons op