Hydrowear Werkkleding

De werkkleding van onze partner Hydrowear is van hoogwaardige kwaliteit en geheel duurzaam. Hydrowear werkkleding kenmerkt zicht door vele nuttige details en optimale draagcomfort. Op zoek naar nieuwe bedrijfskleding voor uw werknemers? Hydrowear werkkleding biedt verschillende collecties aan voor diverse branches.

Vier unieke collecties

De collecties van Hydrowear zijn onderverdeeld in vier focuspunten voor hoogwaardige werkkleding: high visibility, vlamvertragend, multinorm, waterproof en glow in the dark. Al deze collecties bestaan uit werkkleding, overalls, werkbroeken, fleecejassen en werkshirts. Het aanbod is zeer uitgebreid en geeft het bedrijf een professionele uitstraling.

Benieuwd naar de collecties van Hydrowear werkkleding? Bekijk ze hier:
– Brochure Hydrowear High Visibility
– Brochure Hydrowear vlam vertragend
– Brochure Hydrowear glow in the dark
– Brochure Hydrowear waterproof

Hydrowear werkkleding

Hydrowear

Hydrowear werkkleding

Hydrowear

Hydrowear High Visibility

High Visibility is één van de vier focus collecties. De collectie voldoet aan de normering ENISO20471 voor een hoge zichtbaarheid. De collectie bestaat uit volledige eenkleurige hoge zichtbaarheidskleding en tweekleurige kleding, waarbij de delen welke het meeste vuil vangen een donkere kleur hebben gekregen. Alle werkkleding voldoet aan de Europese normeringen.

Ontvang gratis het Zijlstra Beroepskleding magazine

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  De werkkleding van Hydrowear staat bekend om haar duurzaamheid. Het merk is aangesloten bij het Interreg en het NEN om te komen tot Circulaire bedrijfskleding die voldoet aan de Europese regelgeving. Hydrowear is met de volgende technologieën en processen bezig voor in de toekomst:
  • Mechanische en chemische recycling
  • Spinnen en weven
  • Geen afvalproductie
  • Recyclebare laminaten, logo’s en accessoires
  • Inzamel- en sorteersystemen

  Werkkleding in eigen huisstijl

  U kunt bij ons ook terecht voor het borduren of bedrukken van een logo op uw kleding. We zijn in het bezit van een eigen borduurstudio en ook bedrukkingen worden in eigen huis gedaan. Hierdoor houden we het complete proces in eigen beheer, waardoor we alleen in de hoogst haalbare kwaliteit leveren. We denken graag met u mee over de plaats en grootte van het logo. Zo krijgt u advies op maat Neem contact op via ons contactformulier of bel 0517-396100