Talen Vastgoedonderhoud

Maatwerk beroepskleding voor de schilder tot uitvoerder

Als bedrijf gespecialiseerd in het totaalonderhoud van woningen en gebouwen, voer je de meest uiteenlopende werkzaamheden uit. Dit vraagt om maatwerk beroepskleding per functie. Want of je nu timmerman bent of uitvoerder; beroepskleding moet functioneel en comfortabel zijn.

Talen Vastgoedonderhoud is één van de grootste onderhoudsbedrijven in Nederland. Met zo’n 300 medewerkers werken zij dagelijks aan het verbeteren van de leefomgeving van individuele bewoners én aan het vergroten van de waarde van vastgoed voor eigenaren.

Totaalpakket per functie

Het is belangrijk dat iedere medewerker zich prettig voelt in de beroepskleding. Zakken, knopen en lussen moeten op de juiste plek zitten. In de samenwerking met Talen hebben de medewerkers zelf veel inspraak en de medewerkerstevredenheid staat voorop. Het hele kledingpakket is dan ook gericht op maatwerk voor de medewerkers.

Feedback uit de praktijk wordt uiterst serieus genomen en direct opgepakt. Is het nodig om daarvoor het assortiment uit te breiden, dan is ook dat mogelijk. In de samenwerking tussen Zijlstra en Talen wordt heel actiegericht gehandeld. Dit om voor de beste bedrijfskleding voor de medewerkers te gaan.

talen vastgoedonderhoud

“Is er een nieuwe techniek of functionaliteit? Dan brengen wij Talen hiervan op de hoogte en stellen we de mogelijkheden voor. Zo kunnen zij dit voorleggen en kan er vervolgens een bewuste keuze gemaakt worden”, aldus Tim Gielstra, accountmanager bij Zijlstra Beroepskleding.

Hergebruik oude kleding

Als meest circulaire onderhoudsbedrijf van Nederland is het hergebruik van beroepskleding een belangrijk onderdeel. Hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed. Hoe dit in zijn werk gaat? De oude kleding van verschillende vestigingen wordt verzameld en aangeboden voor recycling. Na het sorteren worden de grondstoffen opnieuw gebruikt: gerecycled naar vezels, producthergebruik en gerecycled naar garens. Zo krijgt oude kleding een tweede leven en is er minder afval!

Gebruiksgemak staat voorop

Zijlstra levert een totaalpakket van beroepskleding aan Talen. Van bovenkleding tot mutsen en van caps tot veiligheidsschoenen. Voor de bovenkleding levert Zijlstra voornamelijk de merken Santino en Mascot. Medewerkers kunnen zelf aangeven welke veiligheidsschoenen ze wensen. De meest gekozen merken zijn Redbrick en Emma. Om het voor de medewerkers nóg eenvoudiger te maken om kleding te bestellen, maken zij gebruik van Kleding Management Systeem (KMS), waarin al hun maten juist staan genoteerd en men de vrijheid heeft te bestellen wat ze willen op basis van een vooraf bepaald budget.

“Wij hebben per functie een overzichtelijke flyer gemaakt. Zo kan iedere medewerker exact zien welke kleding bij zijn functie past en gemakkelijk een keuze maken”, aldus Marike Hersevoort, manager marketing & communicatie bij Talen Vastgoedonderhoud.

Vertrouwen is de basis

Inmiddels kleed Zijlstra Beroepskleding al vele jaren alle ruim 300 medewerkers van Talen aan. De samenwerking begon in 2014 met een testcase op de locatie in Friesland. Met succes, want inmiddels is deze samenwerking uitgegroeid tot het leveren van beroepskleding voor alle vestigingen van Talen Vastgoedonderhoud in Nederland. Door de flexibiliteit en tevredenheid van beide kanten is dit uitgegroeid tot een duurzame samenwerking. Een mooi partnerschap dat nog jaren voortduurt!

Meer informatie over Talen? Kijk op https://talen.nl/

Ontvang gratis het Zijlstra Beroepskleding magazine