Visser & Smit Hanab

Werkkleding op maat geeft energie

Voor Visser & Smit Hanab, dé specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur en hoogspanningsinstallaties, is veilige en herkenbare werkkleding een echte must. De uiteenlopende werkzaamheden vragen om passende werkkleding. Inmiddels kleedt Zijlstra Beroepskleding al enige jaren het personeel van Visser & Smit Hanab. De juiste werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen voor iedere functie staan hierbij centraal.

Van testcase naar duurzame samenwerking

Vertrouwen en duidelijke communicatie: dat is het geheim van een duurzame samenwerking. Deze samenwerking is gestart met een intensieve testcase, waarin beide partijen eventuele verbeterpunten konden aangeven. De case start met het volledig doorpassen van de werkkleding door alle bij de pilot betrokken medewerkers. Hierna worden maatwerk werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, passend bij de functie-eisen en de wensen van de medewerker, geleverd. Het bleek een succes: na de testcase waren beide partijen zeer tevreden over de samenwerking. Vandaag de dag resulteert dit in een duurzame samenwerking waarin duidelijke communicatie én maatwerk centraal staan.

Maatwerk werkkleding die energie geeft

“Het contact met Zijlstra Beroepskleding verloopt heel prettig. Twee keer per jaar heb ik face to face contact een accountmanager bij Zijlstra Beroepskleding. We bespreken dan of alles nog naar wens verloopt en we kijken of er wijzigingen moeten plaatsvinden in de werkwijze of in basisafspraken. Voor verdere vragen of nabestellingen heb ik contact met de binnendienstmedewerker bij Zijlstra Beroepskleding. Het contact verloopt altijd goed, duidelijk en snel. Er zijn korte lijnen en er wordt altijd vlot gereageerd.”

Visser & Smit Hanab

Werkkleding in de huisstijl

De werkkleding die Visser & Smit Hanab ontvangt, is van het merk Hydrowear. “We hebben hier bewust voor gekozen. Hydrowear levert de beste kwaliteit die er is op de Europese markt. Een snelle levertijd, goede beschikbaarheid en de beste bescherming voor de medewerkers gaven hierin de doorslag”, vertelt Boerema. De werkkleding wordt geleverd in de huisstijlkleuren van Visser Smit & Hanab. De opvallende en herkenbare oranje en blauwe kleur komt terug in ieder type werkkleding. Of het nu gaat om een veiligheidsjas of een werkbroek. Het resultaat? Een herkenbare en eenduidige uitstraling voor iedere functie en op iedere locatie.

Goed contact

Er vindt iedere maand een overleg plaats tussen Zijlstra en Visser Smit & Hanab: Theo Boerema en KAM-coördinator Jos Meerman, die zich bezig houdt met alles wat met het draagcomfort te maken heeft. Hierin worden wijzigingen in het kledingpakket, veiligheidsnormeringen, eventuele problemen en kansen besproken. Als aanvulling vindt er eens per half jaar een logistiek overleg plaats met de afdeling inkoop. “Uniek in de samenwerking met Visser & Smit Hanab is dat wij een koppeling hebben gerealiseerd met het AFAS systeem.  Komt een nieuwe medewerker in dienst, en is deze ingevoerd in het AFAS systeem, dan komt deze informatie automatisch in het KMS en ontvangt de medewerker automatisch de juiste werkkleding en PBM’s afgestemd op de functie. Deze automatisering is een absolute win-win voor beide partijen”, aldus Theo Boerema.

Ontvang gratis het Zijlstra Beroepskleding magazine

    Visser & Smit Hanab brengt energie

    Ieder project volledig in eigen beheer uitvoeren, daar is Visser & Smit Hanab als organisatie op gericht. Van ontwerp tot engineering en van constructie tot onderhoud. Daarnaast zetten zij zich in om de energietransitie te realiseren. Het bijdragen aan deze duurzame samenleving komt ook terug in de samenwerking met Zijlstra Beroepskleding. Zo dragen de medewerkers, de door Zijlstra geleverde duurzame EMMA werkschoenen en wordt oude werkkleding gerecycled.

    Meer informatie over Visser & Smit Hanab? Kijk op vshanab.nl

    Visser & Smit Hanab