MASCOT bedrijfskleding

Uw werknemers in een nieuw jasje steken? Kies voor de bedrijfskleding van MASCOT. Onze partner MASCOT bedrijfskleding biedt hoogwaardige kwaliteit werkkleding voor verschillende branches

Veelzijdige bedrijfskleding

Dat MASCOT van alle markten thuis is, is een ding dat zeker is. Zij ontwikkelen werkkleding die speciaal gericht is op verschillende branches, waaronder vakwerk, industrie, productie, transport en offshore. Al deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en pasvormen. Zo is er altijd passende bedrijfskleding te vinden voor uw werknemers.

MASCOT bedrijfskleding

MASCOT

MASCOT bedrijfskleding

MASCOT

Kwaliteit voorop

De werkkleding van MASCOT is gemaakt van slijtvaste materialen. Het merk MASCOT heeft een Tested To Work-principe, waarbij alle bedrijfskleding vooraf is getest. Zowel in het laboratorium als door gebruikers. De werkkleding is van hoge kwaliteit en gaat lang mee.

De werkkleding is verkrijgbaar in verschillende stoftypes. Zo is er een kledinglijn met Ultimate Stretch stof. Dit is gemaakt van een flexibel, licht en slijtvast materiaal. Deze stof zorgt voor een ultieme bewegingsvrijheid. MASCOT heeft ook kleding in het assortiment dat zijn gemaakt van katoen. Deze stof is zeer aangenaam voor de huid.

De bedrijfskleding voldoet aan hoge internationale normen op het gebied van zichtbaarheidskleding, ademende, wind- en waterdichte werkkleding en bescherming bij las werkzaamheden. De producten zijn getest op EN ISO 15797.
Benieuwd naar het gehele aanbod van MASCOT bedrijfskleding? Bekijk hier de brochure.

Ontvang gratis het Zijlstra Beroepskleding magazine

    Bedrijfskleding voor iedereen

    MASCOT is volledig ingericht op werkkleding voor zowel dames als heren. De dameslijn is ontwikkeld in twee verschillende pasvormen. Alle T-shirts, polo’s, werkbroeken, jassen, fleecetruien en schoenen zijn voorzien van een vrouwelijke snit.

    Meer informatie over de bedrijfskleding van MASCOT?

    Wij hebben een breed aanbod aan bedrijfskleding van MASCOT. Kom langs in onze showroom en bekijk de mogelijkheden. Wilt u liever dat wij langskomen? Dat is geen enkel probleem. Wij kunnen op locatie verschillende opties laten zien én uw werknemers kan direct passen. Neem contact op via ons contactformulier of bel 0517-396100