De veiligheidsschoenen van Bata Industrials worden in samenwerking met wetenschappers gemaakt en uitgebreid getest in hun eigen laboratorium. Dit zorgt ervoor dat ze een werkschoenen maken die de best mogelijke ondersteuning biedt met de perfecte pasvorm.

 

Veiligheidsschoenen

Bata Industrials, een bedrijf dat wereldwijd actief is, maakt veiligheidsschoenen van zeer hoge kwaliteit en gemaakt met de laatste technologieën. Bata brengt verschillende modellen op de markt: van sneaker tot werklaars. Zo is er voor iedere branche de geschikte veiligheidsschoen. Verschillende branches vragen ook om verschillende veiligheidscategorieën, ook hierin vindt u degradaties bij de collectie van Bata. Met de uitgebreide collectie is er ook voor u de perfecte veiligheidsschoen. De nieuwe collectie van Bata kunt u hier bekijken.

 

Kwaliteitsbeleid

Met een veiligheidsschoen van Bata Industrials kunt u ervan uitgaan dat hij van goede kwaliteit is. Bij Bata gaan ze verder dan de Europees gestelde eisen door continu te blijven innoveren. Hun veiligheidsschoenen voldoen aan de EN ISO 20345-norm en de beroepsschoenen voldoen aan de EN ISO 203470-norm.

 

Bata Adapt®

Bata Adapt® is een stappenplanprogramma waarin de werknemer en de werkgever en de medisch specialist worden ontzorgt met uitgebreide mogelijkheden en persoonlijke metingen. Een ervaren Footwear consultant komt bij u op locatie langs. Met specialistisch scanapparatuur worden de voeten van u en uw personeel opgemeten om zo tot een geschikte veiligheidsschoen te komen. Samen met de accountmanagers van Zijlstra Beroepskleding zorgen zij ervoor dat iedereen binnen de organisatie op goede werkschoenen loopt.

 

Werksokken

Bij een goede veiligheidsschoen horen ook geschikte sokken. Naast werkschoenen produceert Bata Industrials daarom ook werksokken. Deze zijn zo gemaakt dat ze geschikt zijn voor koude, natte, warme en droge omstandigheden. De pasvorm is zo gemaakt dat er zo min mogelijk wrijving ontstaat. Sommige sokken van Bata reguleren de temperatuur en de vochthuishouding in de sok of hebben bijvoorbeeld brandwerende eigenschappen. Daarnaast worden alle sokken alleen van hoogwaardig materiaal gemaakt.

 

Meer weten?

Deskundig advies krijgen over de geschikte veiligheidsschoen voor uw personeel? Neem contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom.