Een beroep wat altijd doorgaat, dag én nacht. In het weekend of op feestdagen: we hebben het natuurlijk over de zorg. Wat zijn de voordelen van goede zorgkleding? Het moet namelijk goed en prettig zitten en herkenbaarheid is erg belangrijk! 

 

Onze partner in zorgkleding Alsico!

Een van onze partners in zorgkleding is Alsico zij hebben ruim assortiment aan zorgkleding. In vele verschillende soorten en maten. U kunt kiezen voor een samenstelling met tricot of een combinatie met geweven stof of enkel geweven stof. De geweven combinatie zorgt voor een fris en vrij gevoel, dit garandeert een ultiem draagcomfort en voldoende bewegingsvrijheid.

 

Zorgkleding: waarom van belang?

Zorgkleding is meer dan een uniform voor uw personeel. Er zijn diverse zaken waarom goede zorgkleding van belang is. Zo geeft het een professionele uitstraling aan uw medewerkers. Werken in de zorg is vaak erg intensief. Medewerkers bewegen veel en moeten zich in vele verschillende houdingen begeven. Comfortabele zorgkleding is dan geen overbodige luxe. Als laatste is het ook voor patiënten erg belangrijk dat het zorgpersoneel herkenbaar is, ook hier kan zorgkleding aan bijdragen.

 

Kom passen in onze showroom

Goede zorgkleding is iets wat u niet snel aanschaft. Het is fijn als u eerst de kleding kunt ervaren en met uw eigen ogen kunt bekijken. In onze showroom in Franeker hebben wij een groot assortiment aan zorgkleding. Van tandheelkundige tot verpleging in de gezondheidszorg. U kunt bij ons de kleding passen, zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt! Neem contact op voor de mogelijkheden of kom langs in onze showroom in Franeker.