Waar onze partner Dolfing in 1919 begon als kleine kleermakerij, is het familiebedrijf inmiddels uitgegroeid tot professional in waterdichte kwaliteitsproducten. Sinds 1958 wordt namelijk de techniek van het hoogfrequent lassen toegepast. Dit leidt tot kwalitatief sterke en beschermende (werk)kleding. Ontdek alles over de nieuwste High Visibility werkkleding van Dolfing: praktisch, prettig draagbaar en veilig!

 

Van regenkleding tot waterbed

Door de jaren heen heeft Dolfing zich enorm ontwikkeld in het produceren van waterdichte producten. De productie ging van regenkleding tot aan kunststof vouwdeuren en waterbedden. Innovatie is hierbij een vanzelfsprekend onderdeel: de zoektocht naar nieuwe producten wordt voortdurend doorgezet. Nieuw is dan ook de High Visibility lijn! Praktisch en prettig draagbaar in alle omstandigheden en verkrijgbaar bij ons.

 

Dolfing werkkleding: High Visibility

Uw personeel veilig laten werken en tegelijkertijd beschermen tegen water, wind en vuil? Dat kan met High Visibility, fluorescerende kleding met opvallende strepen! Kies uit twee varianten. Op zoek naar stevig materiaal dat perfect standhoudt bij lang werken in natte omstandigheden? Dan zit u met pvc-kwaliteit goed. Geeft u voorrang aan soepel draagbare en ademende kleding? Ga dan voor de variant PU-Featherlight!

De fluorescerende kleur van Dolfing werkkleding komt u volop tegen in verschillende sectoren. Denk aan de:
• Agrarische sector;
• Bouw & industrie;
• Food & cleaning;
• Offshore & visserij

Dankzij de gekleurde kleding is uw personeel veilig beschermd. Zij voldoen zo aan de steeds hogere eisen die de wet stelt.

 

100% MADE IN NL

Met de werkkleding van Dolfing gaat u voor 100% Nederlands. De werkkleding wordt namelijk volledig geproduceerd in Nederland en dus ook volgens de Nederlandse arbeidsomstandigheden. Zo zijn uw mensen niet alleen veilig aan het werk, maar is de kleding dat ook!

 

Keurmerk Dolfing werkkleding

Naast veiligheid, vinden wij de gezondheid van uw personeel ook zeer belangrijk. Schade aan de gezondheid van uw personeel wordt voorkomen met het dragen van werkkleding van Dolfing. Het Ökotex Standard 100 keurmerk bewijst namelijk dat de werkkleding van Dolfing vrij is van milieuschadelijke stoffen, zoals zware metalen, schadelijke kleurstoffen en gewasbeschermingsmiddelen. Lees hier meer over het keurmerk.

 

Meer informatie over Dolfing werkkleding?

Praktisch, prettig draagbaar en veilig. Dat is de werkkleding van Dolfing. Bent u nog op zoek naar passende kleding voor uw personeel? Wij helpen u graag met het kiezen van werkkleding van Dolfing. U bent vrij om contact op te nemen voor de mogelijkheden of kom gerust langs in onze showroom in Franeker.