Blootstelling aan gevaarlijke stoffen, machines die veel lawaai maken en werken op hoogte. Deze situaties vragen om specifieke persoonlijke beschermingsmiddelen. Edge biedt de beschermingsmiddelen voor uw personeel. Zo voorkomt u letsel op de werkplek. Edge heeft met hun 50 jaar kennis en ervaring op dit gebied, beschermingsmiddelen samengesteld voor een duurzame veiligheidscultuur.

 

Veiligheidscultuur

Een goede veiligheidscultuur beschermt uw medewerkers en is een kosteneffectief proces ter preventie van ongevallen. Veiligheid is het recht én de verantwoordelijkheid voor iedere werknemer. De persoonlijke beschermingsmiddelen van Edge maken het mogelijk om op een duurzame manier de veiligheidscultuur op te bouwen.

 

Edge beschermingsmiddelen

Edge biedt een groot assortiment aan veiligheidsproducten voor de industrie van persoonlijke beschermingsmiddelen. Zo beschermt Edge de levens van uw werknemers. De producten zorgen ervoor dat werknemers kunnen reageren op de veiligheidsdreigingen om hun heen. Edge biedt veiligheid van top tot teen. Denk aan gehoorbescherming, veiligheidsbrillen (op sterkte), adembescherming, handbescherming, beschermende kleding, valbeveiliging en veiligheidsschoenen. Voor elke situatie heeft Edge de geschikte beschermingsmiddelen.

 

Corporate identity

Optimale herkenbaarheid van uw beschermingsmiddelen? Kies dan voor het personaliseren van uw persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit kan door het kiezen van uw huisstijlkleur of door het toevoegen van uw logo. Mocht u de beschermingsmiddelen in lijn met uw huisstijl willen heeft dit geen gevolgen voor de geldende certificeringen of veiligheid.

 

Edge voor elke situatie

De beschermingsmiddelen zijn geschikt voor elke situatie waarin veiligheid nodig is. Zijlstra Beroepskleding biedt u de mogelijkheid om een passend pakket samen te stellen die voldoet aan de eisen en kenmerken die uw bedrijf nodig heeft. Wij verzorgen ook de periodieke keuring van uw beschermingsmiddelen. Zo blijven uw Edge beschermingsmiddelen altijd betrouwbaar. Wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op.