Laptops en werkplekken dicht: vrijdag 14 juli was het tijd voor een feest. Goed werkgeverschap is immers meer dan zorgen voor de juiste primaire arbeidsvoorwaarden als goede werkplekken, samen sporten en ontspannen. Het is ook een blijk van waardering in de vorm van gezellig samenkomen! Wij organiseerden daarom een echt zomerfeest voor onze collega’s, hun aanhang én kinderen.

 

Muziek, foodtrucks en meer

Naast al het harde werken, moet er ook tijd zijn voor gezelligheid en ontspanning. Een feest in de zomer is natuurlijk… Een zomerfeest! En wat is zo’n gelegenheid zonder goed eten, muziek en activiteiten voor kinderen? Precies! Van smoothies tot popcorn: ons terrein werd gevuld door heerlijke geuren vanuit diverse foodtrucks. Er was muziek en kinderen konden zich uitleven op verschillende springkussens. “Het was een hele mooie avond ”, aldus Joop Zijlstra, directeur bij Zijlstra Beroepskleding. “Erg gezellig om met zijn allen op deze manier bij elkaar te komen.”

Een gezellige drukte

Met een gezelschap van in totaal 95 collega’s en hun aanhang kun je wel stellen dat het een gezellige drukte was op ons terrein. “Het feest werd enthousiast ontvangen”, vertelt salesmanager Theo Boerema. “Familie en kinderen horen erbij natuurlijk. Voor hen is het immers leuk om te zien waar hun partner/ouder werkt!” Met het heerlijke eten, de vele gesprekken en genoeg vermaak voor kinderen, vloog de avond voorbij.

Kortom, wij kijken terug op een geslaagd zomerfeest!

image_0
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
image_6
image_7
image_8