In welke sector u ook werkzaam bent, een veilige werkschoen is een must. Hij moet comfortabel zitten en daarbij ook nog eens veilig zijn. EMMA werkschoenen staan voor de next generation safety. Bij EMMA staat veiligheid voorop!

 

EMMA WERKSCHOENEN: WAAROM?

We zeggen vaak dat de veiligheidsschoenen onmisbaar zijn voor uw werknemers, maar waarom eigenlijk? Vaak hebben werknemers niet de juiste werkschoen terwijl dit wel van groot belang is. Onderschat dit belang niet. Er zijn enkele redenen waarom de EMMA werkschoenen de geschikte schoen is.

 

– Specifiek ontworpen voor iedere industrie
In welke industrie uw personeel ook werkzaam is, EMMA heeft een oplossing. Extra grip nodig? Bestand tegen chemicaliën of extra geleidend? Het is allemaal mogelijk. Van de metaalsector tot de bouw of de gezondheidszorg.

 

– Verschillende orthopedische oplossingen
Niemand is gelijk, zo ook de pasvorm van de schoen niet. EMMA heeft hierin verschillende mogelijkheden. Zo zijn er verschillende inlegzolen en worden de schoenen specifiek afgestemd op de industrie waarin u werkt. Zo werkt u op de meest veilige manier.

Emma werkschoenen

EMMA: VOOR EEN BETERE WERELD

We schreven al eens eerder een blog over het belang van een goede werkschoen. Binnen de veiligheidsschoenen zijn er verschillende mogelijkheden. Bij Zijlstra Beroepskleding vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. Dit stellen we dan ook bij onze partners voorop. EMMA kwam met de eerste circulaire werkschoen. Door gebruik te maken van de circulatie kunnen onderdelen van de werkschoenen meerdere keren gebruikt worden. Zo draagt u met de EMMA werkschoenen ook bij aan een duurzamere wereld.

Emma

DE EMMA WERKSCHOENEN ZELF ERVAREN?

Iedere werkomgeving vraagt om een ander soort schoeisel, wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Onze accountmanagers staan voor u klaar om u van dienst te zijn. Neem gerust contact met ons op.