Fristads heeft een vernieuwende lijn gelanceerd, namelijk: Fristads Fusion. Een cross-over collectie geschikt voor zowel in de serviceverlening als in de industrie of in de bouw. Fristads Fusion lijn is gebouwd uit drie pijlers: veiligheid, duurzaamheid én representativiteit. Wij vertellen meer over de functionele kleding van de Fristads Fusion lijn!

VEILIGHEID

De Fristads Fusion lijn voldoet aan de behoeften van elke professional. Namelijk comfortabele, tijdloze pasvorm getest door dragers. Daarnaast is deze gecertificeerd Deze geeft aan dat het product is getest voor industrieel wassen, volgens ISO 15797. Een testmethode dat gespecialiseerd is voor industriële wasserijen. Tevens is het mogelijk om een RFID chip in de kledingstukken te verwerken. Zodat u altijd weet waar elk kledingstuk zich bevindt, van wasserij tot magazijn.

DUURZAAMHEID

De Fusion collectie heeft als hoofdmateriaal Stretch Fristads Performance (SFP). Dit is een lichtgewicht materiaal met mechanische stretch voor extra draagcomfort en bewegingsvrijheid. Door de mix van 65% polyester en 35% katoen behoort SFP tot een zeer duurzaam materiaal. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van een soort textiel genaamd CORDURA®. Deze stof is bestand tegen zware belastingen, vaak wordt deze verwerkt in koffers en rugzakken. Als laatste is elk kledingstuk uit de Fristads Fusion gecertificeerd met de OEKO-TEX® keurmerk. Dit wil zeggen dat er geen gebruik is gemaakt van schadelijke stoffen tijdens het productieproces. De werkkleding is uitgerust met veel zakken en handige features.

Zijlstra MVO

REPRESENTATIVITEIT

Met de Fristads Fusion wordt er extra nadruk gelegd op de identiteit van een bedrijf, ongeacht het beroep. Een innovatieve collectie die een boost geeft aan de teamspirit. Fristads Fusion’s producten zijn verkrijgbaar in tien verschillende kleurcombinaties. Dit maakt het mogelijk om de kleding te kiezen in de kleur die past bij uw bedrijf en zorgt het voor een eenduidige uitstraling.

Fristads

FRISTADS FUSION

Werkkleding van Fristads Fusion brengt vele voordelen met zich mee. Zo is deze uitgevoerd met een brede maatvoering en biedt het een oplossing voor elk seizoen. Benieuwd naar de nieuwe Fusion collectie van Fristads? Neem contact op met onze accountmanagers.