Wij hebben een tweede pand op bedrijventerrein De Kie in Franeker betrokken! Na jarenlange groei in opdrachten, zijn wij in september dit jaar uitgebreid met een tweede locatie. Op deze manier zijn wij klaar voor de toekomst in de snel veranderende en veeleisende bedrijfskledingsector.

 

Zijlstra Beroepskleding opereert in een wereld die de laatste 10 jaar sneller is veranderd dan ooit. Wij staan niet stil! Dit blijkt wel uit de innovaties op het gebied van duurzaamheid die we de laatste jaren hebben doorgevoerd, de enorme groei in opdrachtgevers en het flink uitbreiden van ons team aan specialisten op het gebied van bedrijfskleding. Zo zijn we gegroeid naar een organisatie met ruim 40 medewerkers. “De afgelopen jaren zijn we al enorm gegroeid. Zo hebben we ondertussen vele opdrachtgevers nationaal en internationaal, waar we meer dan 5000 medewerkers mogen kleden. Dit, in combinatie met de eisen vanuit de markt met betrekking tot duurzaamheid en de wens om betrouwbaar en snel te leveren, maakt dat we onze organisatie continu toekomstbestendig maken. Het betrekken van onze tweede locatie is hierin een belangrijke pijler”, stelt directeur Joop Zijlstra.

 

Duurzaam en toekomstgericht

Duurzaamheid is hét onderwerp in de bedrijfskledingsector. Wij spelen hier op in met het ontwikkelen van het milieumanagementsysteem. Denk hierbij aan doelstellingen met betrekking tot het inzetten van duurzame, elektrische auto’s, een milieustraat voor recycling van bedrijfskleding, het hergebruik van verpakkingsmateriaal en waar mogelijk een duurzaam assortiment.

 

Over Zijlstra Beroepskleding

Opgericht in 2000, zijn wij uitgegroeid naar een toonaangevende naam in Nederland op het gebied van bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor diverse branches. Denk aan installatie, transport en logistiek, dienstverlening en industrie, groenvoorziening, grond- weg- en waterbouw, horeca en facility en gezondheidszorg.

Zijlstra Beroepskleding is meer dan een groothandel: wij zijn op de hoogte van alle (veiligheids)eisen voor kleding van diverse beroepsgroepen. Wat de regelgevingen en innovaties ook zijn: wij zijn direct op de hoogte. Hiermee houden wij het assortiment continu up to date en is de klant altijd verzekerd van uiterst kwalitatieve bedrijfskleding.

 

Uitbreiding professionals

Door de enorme groei zijn wij continu op zoek naar specialisten in de bedrijfskledingbranche. Denk hierbij aan binnendienstmedewerkers, accountmanagers en magazijnmedewerkers. Klik hier voor meer informatie.