In welke sector u ook werkzaam bent: draagcomfort en kwaliteit van uw werkkleding is erg belangrijk! Havep zorgt ervoor dat uw werkkleding optimaal aansluit op uw werkzaamheden. En daarbij heeft het een moderne en sportieve uitstraling!

PASSENDE WERKKLEDING VOOR UW PERSONEEL

Werkkleding; het is van essentieel belang voor uw personeel. Het assortiment werkkleding van onze partner Havep is erg uitgebreid. Professionele werkkleding afgestemd op uw sector en beroep. Is uw personeel werkzaam in de scheepsbouw? Kies dan voor bijvoorbeeld voor de Havep Guard protective wear! Ook voor de transportsector of wegenbouw hebben zij een passende oplossing.

BESCHERMING TEGEN VEILIGHEIDSRISICO’S

U wilt natuurlijk dat uw personeel verzekerd is van goede bescherming. De werkkleding van Havep biedt deze bescherming. Uw personeel is verzekerd van bescherming tegen de vijf voornaamste veiligheidsrisico’s:
• Hitte;
• Spat chemicaliën;
• Lasspatten;
• Vuur;
• Elektrische vlambogen.

WIST JE DAT? DUURZAME WERKKLEDING

De werkkleding van Havep bestaat uit een groot assortiment aan duurzame producten. Deze zijn op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd. Duurzaam ondernemen is erg belangrijk voor hen. De werkkleding wordt gemaakt van duurzaam textiel en daarbij recycelen zij oude werkkleding. Dit sluit goed aan bij de duurzaamheidsvisie van Zijlstra Beroepskleding, wij vinden dit erg belangrijk. Ook in onze partnerschappen.

Zijlstra MVO

Heeft u de juiste werkkleding gekozen? U kunt het eenvoudig bij ons laten bedrukken. Het logo van uw bedrijf of een andere tekst? Alles is mogelijk van spijkerbroeken tot regenkleding. Voor alle kledingstukken hebben wij een passende oplossing. Wij geven u graag een advies op maat!

WERKKLEDING LATEN BEDRUKKEN DOOR ZIJLSTRA

MEER WETEN OVER DE WERKKLEDING VAN HAVEP?

Op zoek naar de juiste werkkleding voor uw personeel? Neem contact op voor de mogelijkheden of kom langs in onze showroom in Franeker.