Werkkleding die tegen een stootje kan? HAVEP werkkleding! Dat kleding een dag kan maken of breken, weet HAVEP maar al te goed. Daarom focussen zij zich op werkkleding dat veiligheid, comfort en een goede uitstraling biedt op topniveau. Op zoek naar duurzame en kwalitatieve werkkleding voor uw werknemers? Wij vertellen u meer over de werkkleding van HAVEP.

COMFORT, VEILIGHEID, UITSTRALING EN DUURZAAMHEID VOOROP

HAVEP: al 150 jaar een begrip in de wereld van werkkleding. En dus 150 jaar aan kennis en ervaring! In welke branche u zich ook bevindt, u kunt van HAVEP veiligheid, comfort en een goede uitstraling verwachten. Dit terwijl duurzaamheid te allen tijde hoog in het vaandel staat. Oude werkkleding weggooien? Dat is niet de bedoeling. HAVEP gebruikt oude werkkleding om te upcyclen tot nieuwe duurzame materialen. Daarnaast bieden zij de mogelijkheid om samen met de klant een nieuwe, duurzame kledinglijn te ontwikkelen. Dit doen zij met een vernieuwende techniek: dit is op basis van ecovriendelijke houtvezels. Werkkleding op maat voor uw werksituatie én een stap naar een duurzame toekomst!

HAVEP WERKKLEDING: VERSCHILLENDE SOORTEN

Van overalls tot werkbroeken voor zowel dames als heren, HAVEP heeft een ruim assortiment met verschillende soorten werkkleding:

 

  • Basic: HAVEP’s bekende werkbroeken, overalls, jassen en vele andere kledingstukken komen uit de basic-lijn. Deze kleding is verkrijgbaar in verschillende maten, lengtematen en kleuren.

 

  • Multishield: Vlamvertragende kleding dat aan 7 verschillende Europese normen voldoet? Dat is de Multishield kledinglijn van HAVEP. Uw werknemers lopen met Multishield in uiterst veilige werkkleding gemaakt van een hoge kwaliteit doek. De kwaliteit is te merken aan o.a. de bescherming en pasvorm.

 

  • Attitude: Bent u op zoek naar werkkleding dat gepersonaliseerd is naar uw huisstijl? Kies dan voor HAVEP’s Attitude-lijn! Deze moderne en sportieve werkkledinglijn is gemaakt van een hoge kwaliteit doek voor zowel mannen als vrouwen.

 

  • High Visibility: Wanneer u op zoek bent naar t-shirts, polo’s, (tuin)broeken en/of jassen, is deze lijn een uiterst geschikte optie. Deze werkkleding is van EN ISO 20471 voorzien: de Europese Norm voor de zichtbaarheid. Hiernaast beschikt deze collectie van HAVEP ook over RWS kleding: niet alleen voorzien van de Europese Norm, maar óók van de richtlijnen van RijksWaterStaat (RWS). Met een comfortabele pasvorm en extra sterk materiaal biedt HAVEP met deze collectie een compleet pakket voor zowel de Nederlandse als de buitenlandse markt.

 

  • HAVEP Force (+): HAVEP’s vlamvertragende collectie: bekend om het uiterst kwalitatieve brandvertragende doek, de moderne uitstraling en de details. Deze collectie is geschikt voor specialisten als lassers.

 

  • Schilder: Zoekt u werkkleding voor schilders en stukadoors? In deze witte serie (waarvan veel uit de Attitude-serie komt) zijn o.a. schilders(tuin)broeken en schildersjassen te vinden.

 

  • Shift: Een breed inzetbare collectie. Dat is de Shift-lijn van HAVEP. In deze collectie zijn verschillende samenstellingen te vinden. Zo is de polyester/katoen lijn door lichte en flexibele eigenschappen geschikt voor de logistieke sector en transport. Katoen/polyester is daarentegen zwaarder van kwaliteit, wat het geschikt maakt voor werknemers in de bouw.

Kortom, voor veel verschillende specialisten en industriën is bij HAVEP de juiste werkkleding te vinden! Geheel op maat, in stijl en uiterst veilig.

MEER WETEN OVER HAVEP WERKKLEDING?

Veilige werkkleding dat comfort biedt én stijlvol is? Dat is de werkkleding van HAVEP. Wij bieden een ruim aanbod aan HAVEP werkkleding. Wilt u meer weten? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie en kom langs bij ons in de showroom.