Overgevaren vanuit Noorwegen komen we aan bij het innovatieve merk Helly Hansen. Al 140 jaar gespecialiseerd in professionele werkkleding die de mensen veilig en vitaal houdt. Productie is begonnen op zee, is uitgegroeid tot een waardevolle collectie van oliejassen, broeken, zuidwesters en tentdoeken. Helly Hansen is en blijft de eerste in hun soort, leest u mee?

 

DE GESCHIEDENIS VAN HELLY HANSEN

De komst van Helly Hansen is begonnen in 1877. Zeekapitein Helly Juell Hansen vond een betere manier om zichzelf te beschermen tegen de harde, Noorse elementen. Kort daarna lanceerden kapitein Helly en zijn vrouw Margrethe een bedrijf gespecialiseerd in kleding welke gedragen wordt op oceanen, bergen en werklocaties.

HELLY HANSEN JASSEN

Een uitgebreide collectie jassen? Dat is het assortiment van Helly Hansen! Zij staat vooral bekend om haar werkjassen en softshells. Naast een comfortabel draagstijl en duurzame materialen bieden deze jassen een geweldige bescherming. Er wordt gebruik gemaakt van de moderne technologieën en kwalitatief hoogwaardige materialen waardoor er stevige jassen ontstaan. Zo zijn de jassen beschermt tegen verschillende weersomstandigheden dankzij Helly Tech® technologie.

 

HELLY TECH® TECHNOLOGIE

Helly Tech is een waterdichte én ademende buitenlaag van deze jassen. Deze laag houdt de watermoleculen buiten, terwijl de zweetdamp wel kan ontsnappen. Zo blijft de jas droog van buiten en comfortabel van binnen. Deze stevige en weerbestendige jassen zijn speciaal ontworpen voor de zwaarste omstandigheden, zoals zeilen, snowboarden of voor een bouwtechnicus.

 

LIFA® MAX

Een andere technologie die gebruikt wordt in de jassen van Helly Hansen heet de Lifa® Max. Dit is een revolutie in technische basislagen. Dé warmste basislaag in koude omstandigheden, gemaakt van Lifa®-vezels. Deze vezels zijn verdikkend, wat zorgt voor een warmer, lichtgewicht en flexibel kledingstuk. De stof is gebaseerd op een garentechnologie die vocht van de huid afvoert en transporteert naar het oppervlak van de stof. Hier wordt het vocht verdampt zodat u warm en droog blijft.

 

NOORSE KWALITEIT VOOR ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN!

Meer informatie?

Benieuwd naar de uitzonderlijke jassen van Helly Hansen om als werkkleding in te zetten? Onze accountmanagers staan voor u klaar om hier alles over te vertellen! Neem gerust contact met ons op.