Een minimalistische stijl en casual look & feel; dat is waar het Deense Macseis om bekend staat. Het merk is in 2010 opgericht en sindsdien enorm gegroeid. Met hoogwaardige kwaliteit en een ongekend rijk afwerkingsniveau is Macseis een échte uitschieter binnen de bedrijfskleding. De collecties bestaan uit functionele werkkleding voor zowel mannen als vrouwen.

 

Bedrijfs- en werkkledingmerk

Macseis is een functioneel bedrijfs- en werkkledingmerk dat zijn oorsprong vindt in het leveren van kleding waarbij een optimaal comfort en hoogwaardige bescherming centraal staan. Alle componenten en stoffen zijn 100% Oeko-tex 100-gecertificeerd en voldoen aan het keurmerk EU-Standard REACH. Oftewel: hebt u het over Macseis, dan hebt u het over kwaliteit.

 

Waterresistent & ademend

Macseis is gespecialiseerd in waterresistente werkkleding met goede ademende eigenschappen. Zo ben je optimaal beschermt tegen wind en kou. In een land als Nederland is dat absoluut geen overbodige luxe wanneer je veel buiten werkt! Dat functioneel ook modern kan zijn, bewijst het merk met een trendy en functionele collectie.

 

Kleding waar u van op aankunt

Het produceren van duurzame en verantwoorde kleding is belangrijk voor Macseis. Kiest u voor bedrijfskleding van dit merk? Dan kunt u vertrouwen op datgene wat u koopt. De stoffen zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen, zoals AZO, PFOA en PFOAS. De metalen onderdelen zijn nikkelvrij en de ritsen zijn altijd van bewezen ritsenproducenten als YKK, SBS of YBF.

Meer weten over Macseis? Onze accountmanagers stellen graag een collectie op maat voor uw bedrijf samen. Neem vrijblijvend contact op!

 

 

 

 

 

 

 

 

De folder van Macseis kunt u hieronder bekijken.