Benieuwd naar nieuwe uitdagingen en hoe het is om bij ons te werken? Dan hebben we goed nieuws voor je! Op zaterdag 22 juni openen wij onze deuren tijdens de open dag van bedrijventerrein Kie West in Franeker. Kom langs om de sfeer te proeven, onze collega’s te ontmoeten en een kijkje te nemen op ons kantoor. Zien wij jou zaterdag?

 

Werken bij Zijlstra betekent…

… niet werken bij zomaar een groothandel, maar bij een complete partner voor bedrijfskleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). We zijn actief in Franeker en ver daarbuiten. Onze kleding wordt namelijk gedragen door werknemers van verschillende bedrijven door heel Nederland. We zeggen ook niet voor niets dat we meer zijn dan een groothandel: van het allereerste ontwerp tot het beheer van de kleding, we beheren het volledige proces.

 

Een kijkje achter de schermen

Bij Zijlstra Beroepskleding werk je met een enthousiast en divers team dat passie heeft voor het vak! Elke dag brengt nieuwe uitdagingen, waardoor je continu leert en groeit. Oftewel, je wordt onderdeel van een groeiend en vooruitstrevend bedrijf. Kom op 22 juni tussen 10:00 – 16:00 een kijkje achter de schermen nemen! Je bent van harte welkom op De Wieken 14 in Franeker, waar je onze collega’s kunt ontmoeten en meer te weten komt over ons werk.

 

Klik hier voor meer informatie over de open dag van bedrijventerrein Kie West!