Mascot heeft een unieke collectie gericht op lichtgewicht werkkleding met volledige stretch: Mascot Advanced. Zeer geschikt voor iedereen die veel eisen stelt aan zijn werkkleding. Comfort en 100% stretch welke gecombineerd is met een ongekende duurzaamheid; dat is de buitengewone collectie van Mascot!

 

PROFESSIONELE WERKKLEDING

Mascot heeft voor alles een oplossing. Zo biedt Advanced een breed assortiment met producten, aangepast aan uw wensen. Wat voor werkdag u ook heeft, Mascot Advanced heeft er een antwoord op. Zo speelt Mascot onder andere in op de wisselende temperaturen. Het Advanced assortiment is opgebouwd uit diverse kledingstukken en functionaliteiten, die elkaar perfect aanvullen:

  • Vochtafdrijvende binnenlagen
  • Isolerende, gebreide jacks
  • Fleece truien
  • Bodywarmers (als tussenlaag)
  • Wind- en waterdichte jacks (als buitenlaag)

Kortom: Met Mascot Advanced bent u verzekerd van een goede temperatuurregeling, wat voor veiligheidskleding u ook nodig heeft.

Mascot

ERGONOMISCHE PASVORM

Het is voor Mascot Advanced belangrijk dat u zich prettig voelt in hun werkkleding. De kleding is dan ook door en door getest voordat het verkocht wordt. Elke werksituatie heeft zijn eigen voorgeschreven type producten. Daarom bezit Mascot over zo’n 100 verschillende stoffen om te voldoen aan elke situatie. Alle producten van Mascot zijn met oog voor detail geproduceerd en volstaan aan de ergonomische pasvorm. De beste pasvorm én optimale functies, Mascot Advanced voelt als een tweede huid!

Veiligheidskleding

BEWEGINGSVRIJHEID

Een ander belangrijke eis van Mascot Advanced is een goede bewegingsvrijheid. Door de 100% stretch ervaart u de ultieme bewegingsvrijheid, zonder dat er iets knelt of stoort.

 

Mascot Advanced biedt voor ieder wat wils! Meer informatie? Neem contact met ons op.