Op zoek naar nieuwe werkkleding van hoge kwaliteit? Kies dan voor de werkkleding van Mascot Workwear. Dit Deense bedrijf met een Scandinavische mentaliteit ontwikkelt, produceert, promoot en verkoopt werkkleding én veiligheidsschoenen over de hele wereld. Hoe Mascot Workwear dat doet? Lees verder en ontdek de veelzijdige voordelen van Mascot Workwear!

 

De ambities van Mascot Workwear

Ambitieus zijn ze bij Mascot Workwear zeker te noemen. Het merk gaat voor de hoogste kwaliteit en streeft bij alles wat er gebeurt naar de ‘best practice’. De bedrijfscultuur van Mascot Workwear kenmerkt zich dan ook door een toegewijde, oplossingsgerichte en flexibele houding. De belangrijkste onderdelen van deze strategie zijn het uitgebreide testproces en de controles die doorgevoerd worden. Mascot Workwear noemt de werkkleding niet de goedkoopste, maar wél de beste. Alles voor de beste service richting de klant.

 

Ontdek de veelzijdige voordelen van Mascot Workwear

Bovenstaande ambities zijn terug te vinden in het gehele proces. Voorzien van veelzijdige voordelen gaat het ruime assortiment aan werkkleding van productie naar klant. Het start in de fabrieken. Mascot Workwear zorgt voor een veilige werkomgeving en gezonde medewerkers. Zo’n 80 procent van de werkkleding wordt geproduceerd in eigen fabrieken waardoor de kwaliteit binnen eigen muren wordt waargemaakt. Gedurende de ontwikkelingsfase van een nieuwe collectie werkkleding worden toekomstig gebruikers regelmatig om hun mening gevraagd. Zo wordt er professionele werkkleding met een ergonomische pasvorm en bewegingsvrijheid geproduceerd.

 

Nieuw: duurzame werkkleding

De productie van de werkkleding van Mascot Workwear gebeurt met groot respect voor mens en milieu. Een nieuwe collectie duurzame producten draagt hier zeker aan bij. Mascot Workwear komt namelijk met duurzame T-shirts, sweater en polo’s. Allemaal gemaakt van biologisch katoen en geleverd in producttassen van 100 procent hergebruikt plastic. Door samen te werken met een merk die gaat voor duurzame oplossingen, dragen we samen een steentje bij aan een betere wereld.

 

De voordelen zelf ervaren?

Of u nu gaat voor kwaliteit, veiligheid of duurzaam: de werkkleding van Mascot Workwear brengt alle voordelen met zich mee. Wilt u deze voordelen zelf ervaren? Onze accountmanagers staan voor u klaar om u van dienst te zijn. Neem gerust contact met ons op.