Het materiaal van bedrijfskleding is afhankelijk van de bedrijfstak waarin u werkzaam bent. Dit neemt niet weg dat bedrijfskleding altijd comfortabel moet zitten, zónder daarbij in te leveren op design en veiligheid.

 

 

Materiaal bedrijfskleding

Wind- en waterdicht, waterafstotend, ademend, enzovoorts. Het materiaal van bedrijfskleding komt in alle soorten voor. Om veiligheid, functionaliteit en comfortabele werkkleding te waarborgen, is het gebruik van juist materiaal een vereiste.

Representatief met het kreukvrije overhemd

De hele dag door belangrijke afspraken? Dan wilt u niet een ander overhemd aan moeten omdat deze kreukt. De overhemden van J. Harvest & Frost zijn voorzien van een kreukherstellende behandeling. Daarnaast zijn de overhemden door middel van nanotechnologie vlekvrij. Geschikt voor elke gelegenheid.

Waterafstotende jas voor in de buitenlucht

Altijd in de buitenlucht aan het werk? Dan valt er regelmatig een fikse regenbui. Een waterafstotende jas is dan een vereiste. Het merk Macseis biedt optimaal comfort en hoogwaardige bescherming met hun materiaal voor bedrijfskleding. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in waterresistente werkkleding met goede ademende eigenschappen.

 

Comfortabel werken in de zorg

Til- en hefbewegingen zijn veelvoorkomend binnen de zorg. Optimale bewegingsvrijheid is dan genoodzaakt. De uitgebreide collectie van Alsico maakt het werken in de zorg een stuk comfortabeler. Met het innovatiesysteem A-move wordt het draagcomfort gewaarborgd en zorgt het voor aangename werkomstandigheden. Benieuwd naar het merk Alsico? Lees het hier.

Onze accountmanagers weten alles over de juiste materialen voor jouw branche. Meer weten? Neem contact met ons op!