Wie aan moderne en duurzame kleding voor medewerkers denkt, denkt aan Tricorp Werkkleding. Al meer dan 20 jaar levert Tricorp een groot aanbod aan werkkleding voor verschillende beroepen en sectoren. Op zoek naar kwalitatieve werkkleding voor uw werknemers? Wij vertellen u meer over Tricorp Workwear.

 

Tricorp werkkleding: meer dan gewone werkkleding

Professionals en teams uit allerlei verschillende vakgebieden kunnen rekenen op Tricorp: het bedrijf ontwikkelt al meer dan 20 jaar werkkleding voor elke professional. Tricorp werkkleding is duurzaam, comfortabel én modern terwijl het aan alle veiligheidsnormen- en voorschriften voldoet. Wat heeft de klant nodig en wat zijn actuele wensen? Tricorp Workwear past hun kleding hier voortdurend op aan.

 

Veelzijdigheid en Tricorp Werkkleding

Oriënteren op bedrijfskleding voor uw werknemers? Tricorp Werkkleding is verkrijgbaar onder verschillende labels: denk aan Corporate, Safety, Premium, Casual, Workwear en Specials. Comfort en functionaliteit staan hoog in het vaandel bij Tricorp. Werkkleding moet immers lekker zitten, maar óók functioneel zijn. U kunt bij Tricorp kiezen uit o.a. overalls, broeken, jassen en accessoires als mutsen, handschoenen en andere persoonlijke beschermingsmiddelen.

 

Tricorp en duurzaamheid

Het stopt voor Tricorp niet bij comfort en functionaliteit: met de kledingcollecties REWEAR en RE2050 verliest het kledingbedrijf duurzaamheid niet uit het oog. Tricorp omschrijft het ook wel als collecties die duurzaamheid in een stroomversnelling brengen. Zo is de collectie REWEAR de gemaakt van een circulair en innovatief materiaal. RE2050 is zelfs Tricorp’s duurzaamste kledingpakket. Bij deze collectie kunt u denken aan een kwalitatief, modieus en sportief kledingpakket waarvan de uitstraling fris en vernieuwend is.

 

De kernwaarden bij de productie van Tricorp Werkkleding

Tricorp Werkkleding is met zorg en aandacht ontwikkeld voor iedere professional in veel verschillende industrieën. Wie deze werkkleding draagt, draagt kleding dat geproduceerd is met de volgende 3 kernwaarden als focus:

  1. Duurzaamheid: Tricorp werkkleding voor uw werknemers? Dan dragen uw werknemers kleding dat gecreëerd is met het bieden van meerwaarde als uitgangspunt. Hoe Tricorp die meerwaarde biedt? Het ontwikkelen van werkkleding van hoge kwaliteit met circulaire artikelen en langdurige relaties met partners.
  2. Veiligheid: de werkkleding is niet alleen zelf veilig, maar wie de kleding draagt weet dat het ook onder veilige omstandigheden ontwikkeld is. Tricorp garandeert een prettige, zorgeloze en veilig werkomgeving zonder concessies voor iedereen.
  3. Samenwerken: wat de meest actuele wensen van de klant ook zijn, Tricorp past zich voortdurend aan veranderingen in de omgeving en wensen van klanten en stakeholders aan. Dit doen zij internationaal en in teamverband om het best haalbare resultaat te behalen. Overweegt u Tricorp werkkleding voor uw werknemers? Dan dragen zij een product dat aangepast is op de meest actuele wensen, wat met zorg in samenwerking is ontwikkeld. 

 

Tricorp: een goede keuze

Modern, duurzaam, kwalitatief én comfortabel: Tricorp kleding is een goede keuze voor uw bedrijf. Met een ruim aanbod is er aan iedere professional gedacht: van kleding tot accessoires. Benieuwd naar Tricorp werkkleding? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een bezoek aan onze showroom. Alvast benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de brochures van Tricorp op onze website.