In welke sector u ook werkzaam bent: geluidsoverlast is een veelvoorkomend probleem. Kwalitatieve gehoorbescherming is dan ook van essentieel belang. Immers, gehoorschade is veelal onherstelbaar. Verzekerd zijn van de perfecte gehoorbescherming? Kies dan voor Tympro otoplastieken!

 

Gehoorbescherming op maat

Tympro levert uitsluitend gehoorbescherming op maat. Zowel op maat voor uw organisatie als voor uw werknemers. Dit houdt in dat er eerst een analyse van de mate van geluidsoverlast wordt opgesteld door middel van de SAPP-methode (Signalization, Awareness, Prevention, Protection). Doordat de otoplastieken individueel worden opgemeten door specialisten van Tympro én Zijlstra Beroepskleding zijn een perfecte pasvorm en optimaal comfort gegarandeerd. In het Tympro laboratorium wordt iedere gehoorbeschermer getest op pasvorm en geluidslekkage en worden dempers ingesteld op de juiste dB’s.

 

Instelbare otoplastieken

Doordat Tympro otoplastieken instelbaar zijn kunnen gebruikers zelf de mate van bescherming instellen. Zo blijft communicatie en gehoorbescherming goed op elkaar afgestemd, ongeacht de situatie. Is een goede communicatie essentieel voor uw organisatie? Kies dan voor geïntegreerde communicatiesystemen. Hiermee kunnen gebruikers via zenders en ontvangers met elkaar blijven communiceren bij alle geluidsniveaus.

 

Onderhoud en levensduur

De gehoorbescherming van Tympro heeft een lange levensduur. Belangrijk is dat de otoplastieken regelmatig worden gereinigd met, speciaal door Tympro geselecteerde, reinigingsproducten. Zo blijft het gebruik hygiënisch en gaan deze Persoonlijke Beschermingsmiddelen langer mee.

 

Advies op maat

Benieuwd of Tympro gehoorbescherming ook voor uw organisatie de geschikte keuze is? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek!