Bedrijfskleding kunt u zien als een verlengstuk van uw bedrijf. Of het nu gaat om boven- of onderkleding, met op uw huisstijl aangepaste bedrijfskleding zijn uw medewerkers goed herkenbaar. Kiest u daarbij voor Thirtyfour, dan zijn uw medewerkers ook nog eens beschermd tegen weer en wind. Naast herkenbaarheid en bescherming biedt Thirtyfour meer voordelen. Ontdek al de voordelen van huisstijlkleding op maat in deze blog!

 

Huisstijl op bedrijfskleding

Zoals gezegd, zijn uw medewerkers goed herkenbaar wanneer zij huisstijlkleding dragen. Maar hoe wordt deze herkenbare huisstijlkleding gerealiseerd? Dat kan bijvoorbeeld middels de kleding configurator van Thirtyfour. Met de configurator kunt u kiezen tussen verschillende modellen waarna u de basis- en accentkleur bepaalt. Kies de kleuren die het beste bij uw bedrijf en logo passen. Alle modellen kunnen vervolgens voorzien worden van extra reflectie en zipperpullers. Dit verklaart de herkenbaarheid, toch?

 

Huisstijlkleding zorgt voor een professionele uitstraling

Naast herkenbaarheid, zorgt huisstijlkleding ook voor een professionele uitstraling. De uitstraling van uw medewerkers zegt veel over het bedrijf. Medewerkers die er niet professioneel uitzien, kunnen de indruk wekken dat uw bedrijf ook niet professioneel is. Kies daarom voor kwalitatief goede huisstijlkleding op maat. Zo zorgt u ervoor dat mensen geïnteresseerd raken én blijven in uw bedrijf.

 

Naamsbekendheid

Elk bedrijf steekt tijd, moeite en geld in het verhogen van de naamsbekendheid. Huisstijlkleding mét de kleuren van uw bedrijf zijn zeker belangrijk voor het creëren van naamsbekendheid. Kiest u voor parka’s, bodywarmers of werkbroeken? Kies dan voor de kleur die perfect past bij uw bedrijf en laat daaropvolgend uw logo op de kleding borduren of bedrukken. Hoe dat werkt? U leest het hier.

 

Kies je Thirtyfour, dan kies je duurzaam

Met de huisstijlkleding van Thirtyfour gaat u naast alle andere voordelen, ook nog eens voor duurzaam. Thirtyfour is namelijk al jaren actief lid van de Fair Wear Foundation. Deze stichting zet zich in voor het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. Wij van Zijlstra Beroepskleding zijn hier groot voorstander van! Meer informatie over de Fair Wear Foundation vindt u hier.

 

Meer voordelen van huisstijlkleding op maat

Wilt u meer weten over Thirtyfour en huisstijlkleding op maat? Bezoek dan eens deze pagina. Zo ontdekt u de uitgebreide mogelijkheden van Thirtyfour. Heeft u liever een adviesgesprek op uw eigen locatie? Dat kan! Onze accountmanagers komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem contact op voor meer informatie.