Werkschoenen moeten niet alleen lekker zitten, ze moeten ook voldoende veiligheid bieden. Bij Grisport wordt veiligheid gecombineerd met kwalitatief hoge materialen, optimaal comfort en een innovatief design. Zo creëren zij de optimale werkschoen.

 

Grisport werkschoenen

De in Italië ontworpen en gefabriceerde werkschoenen en werklaarzen hebben allemaal hun eigen kenmerkende eigenschappen die ervoor zorgen dat ze voor elke omstandigheden een geschikte werkschoen hebben. De werkschoenen van Grisport worden gemaakt van high-perfomance materialen, verschillende leersoorten en membranen. Zo zorgt Grisport ervoor dat de kwaliteit en de details van de handgemaakte werkschoenen gewaarborgd blijft.

 

De Grisport 803 collectie

De bekendste werkschoen van Grisport is de 803. Dit is een stevige en zeer veilige werkschoen. Dit komt onder andere door het hielsupport systeem die het loopcomfort verbeterd, de reflectiestrip die voor een betere zichtbaarheid zorgt en de stalen tussenzool. Deze werkschoen is vooral geschikt voor gebruik in werkplaatsen en de bouw, maar wordt ook in de transport- en agrarische sector gebruikt.

 

Grisport Cross Safety collectie

De werksneaker van de Cross Safety collectie is extreem licht. Hij voelt daarom comfortabel en flexibel aan tijdens allerlei verschillende werkzaamheden. Dit is een schoen die uitermate geschikt is voor werk in de constructie en bouw. Het is namelijk een ESD-werkschoen. Dit betekent dat hij beter beschermt wanneer er statische lading ontstaat.

 

De Grisport Bionik collectie

De Bionik collectie heeft een innovatief design en bevat unieke technische eigenschappen. Het is een lichtgewicht werkschoen die een uitstekende bescherming biedt, ook bij de zwaarste omstandigheden. Zo heeft de werkschoen extra grip en stabiliteit, vanwege de anti-slip zool. Daarnaast is de schoen ergonomisch ontworpen, hierdoor biedt hij de comfort waar Grisport om bekend staat. De collectie bestaat uit hoge en lage werkschoenen die allen geschikt zijn voor zwaar werk, bijvoorbeeld in een magazijn op een werkplaats of in de bouw.

 

Innovatie en duurzaamheid

Bij Grisport zijn ze voortdurend bezig met innovaties en het uitbrengen van vooruitstrevende modellen. Er worden nieuwe technieken bedacht en andere materialen gebruikt. De productie van deze innovaties is zo duurzaam mogelijk. Ze hanteren strikte normen bij het selecteren van de grondstoffen en daarnaast worden de schoenen geproduceerd op zonne-energie. Op de daken van de fabriek in Italië ligt 15.000 m2 aan zonnepanelen. Deze leveren 70% van de energie die nodig is voor de productie van de werkschoenen.

Ook de wereld van Grisport zelf ontdekken?

Er is een geschikte werkschoen van Grisport voor iedereen. Wij helpen u graag met uw keuze. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.