Prijsverhogingen en lange levertijden. Helaas is er ook in onze branche geen ontkomen meer aan. De grondstofprijzen zijn wereldwijd gestegen, wat gevolgen heeft op prijzen en levertijden die wij normaal gesproken hanteren. 

Prijsverhogingen

De verhogingen komen voort uit wereldwijde prijsstijgingen in onder andere de transport- en energiekosten, door de gevolgen van de Covid-19-pandemie en de klimaatcrisis. Ook is de beschikbaarheid van diverse grondstoffen beperkt door onder meer de oorlog in Oekraïne. Hierdoor zijn de grondstofprijzen gestegen, wat gevolgen heeft op prijzen die wij normaal gesproken hanteren. We zijn genoodzaakt om de prijzen per 1 juli 2022 met gemiddeld 6% te verhogen.

 

Levertijden

Naast de prijsstijgingen hebben wij ook veel te maken met langere levertijden, waar wij helaas niets aan kunnen doen. Waar mogelijk, bieden wij alternatieven aan en we hopen hiermee op uw begrip. Om onze dienstverlening op een hoog niveau te houden, hebben wij besloten om extra personeel aan te nemen. Zo kunnen wij u blijven informeren over levertijden en alternatieven. Vanaf 1 juli 2022 zal onder andere onze binnendienst afdeling, magazijn en bewerkingsruimte uitgebreid worden met in totaal 6 nieuwe medewerkers.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze prijsverhogingen of aangepaste levertijden? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Op donderdag 23 juni vieren wij ons 20-jarige bestaan, hierdoor zijn wel telefonisch vanaf 12:00 uur niet bereikbaar. Uiteraard kunt u ons wel mailen.