Comfortabele en veilige werkschoenen zijn de basis van optimale prestaties op de werkvloer. Met de eerste Safety Sneaker, zet Redbrick de wereld van werkschoenen op zijn kop. 

 

Redbrick Safety Sneaker

Even wat anders dan anders, dat is Safety Sneaker van Redbrick. Hij heeft het uiterlijk van een trendy sneaker, maar voldoet aan de eigenschappen van een veilige werkschoen. Redbrick heeft verschillende collecties. Zo zijn er de Originals, de allereerste werksneakers. De Freerunners, een sportieve collectie. De Classics, veiligheidsschoenen die zeer geschikt zijn om onder een pak te kunnen worden gedragen. De Motion collectie en ten slotte de Ladies. Een collectie speciaal gemaakt met een pasvorm voor dames.

 

Nieuwe collectie

Door te blijven innoveren groeit Redbrick. Zo hebben ze een nieuwe collectie ontwikkeld: de Redbrick Motion. Deze sneaker is zeer licht van gewicht en ontzettend trendy. De Motion sneaker heeft de perfecte pasvorm en biedt comfort dankzij het bovenwerk dat gemaakt is van fijngeweven materialen.

Bekijk hier de collectie werksneakers van Redbrick.

 

Een veilige werksneaker

De sneakers zijn echte, volwaardige werkschoenen. Alle schoenen voldoen namelijk aan de Safety Base eisen. Dit betekent dat er een stalen of kunststof neus in de sneaker zit die beschermt tegen vallende objecten. Daarnaast is de indeuk resistentie van de sneaker tenminste 200 Joule en de weerstand bij beknelling 15.000 N. De veiligheidssneakers zijn verkrijgbaar in verschillende beschermingsklassen. Zo zit er ook voor uw onderneming een geschikte werksneaker bij.

 

Speciale Redbrick sokken

Bij goede werksneakers horen geschikte werksokken. Deze vergroten het draagcomfort van de sneaker. Redbrick heeft daarom vier verschillende werksokken op de markt gebracht. Alle vier zijn ze gemaakt voor verschillende werkzaamheden. Zo zijn er thermosokken, vochtabsorberende sokken, All Season sokken en ESD sokken.

 

Trendy op de werkvloer?

Wilt meer informatie over de Redbrick Safety Sneakers? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs in de showroom voor persoonlijk advies. Onze accountmanagers staan voor u klaar.