Op zoek naar gepersonaliseerde bedrijfskleding dat verder gaat dan het plaatsen van een bedrijfslogo? Thirtyfour workwear ontwerpt en produceert werkkleding dat naadloos aansluit op uw huisstijl. Met keuze uit 12 verschillende kleuren en vier verschillende reflectiestripings, zijn er maar liefst 100 verschillende kleurencombinaties mogelijk.

 

Van winterbroek tot softshell

Of het nu gaat om zomer- of winterkleding, een parka, jack, bodywarmer, softshell of werkbroek: Thirtyfour workwear realiseert de complete lijn op maat. Het productieproces is stap-voor-stap inzichtelijk. Zo inventariseren we eerst uw wensen, waarna er een vrijblijvend ontwerp van de kledinglijn wordt gemaakt. Na de ontwerpfase worden de geschikte materialen geselecteerd. Een passessie zorgt ervoor dat de juiste maten voor uw werknemers worden geproduceerd.

 

Thirtyfour workwear: vanaf 5 exemplaren

Doordat Thirtyfour in eigen huis produceert, is customized werkkleding bereikbaarder dan u denkt. Uw eigen kledinglijn bestelt u al vanaf 5 exemplaren! Ontdek alle mogelijkheden van Thirtyfour.

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van Thirtyfour workwear of andere merken in onze showroom in Franeker. Liever een adviesgesprek op uw eigen locatie? Geen probleem! Onze accountmanager komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem contact op voor meer informatie.