Bent u benieuwd wat de trends zijn op het gebied van bedrijfskleding voor het komende jaar? Wij hebben alle trends voor het komende jaar op een rijtje gezet.

 

De juiste bedrijfskleding geeft elk bedrijf een herkenbare en professionele uitstraling. Het is meer dan alleen noodzakelijk goed. Bedrijfskleding is afgelopen jaren informeler geworden en modieuzer.

DUURZAME BEDRIJFSKLEDING

Elk jaar wordt men meer bewust van de herkomst van producten, de werkomstandigheden en de werkmaterialen. Neem bijvoorbeeld de collectie van J. Harvest & Frost. Zij werken met de nieuwste Nanotechnologie, waardoor de overhemden water, -olie- en vlekafstotend zijn. Bij GREIFF Gastro Moda ontvangt u informatie over het gehele productieproces, van de vezel tot het eindproduct. Zo kunt u zien waar de grondstoffen vandaan komen en waar ze bewerkt zijn. Eerlijk en transparant.

100% GERECYCLED TEXTIEL

Chaud Devant lanceert een speciale kledinglijn van gerecyclede plastic flessen. De stof die hier wordt gebruikt is van 65% gerecycled polyester en 35% milieuvriendelijk katoen. Daarnaast heeft de stof een vlekafstotende werking en is de stof zeer makkelijk te strijken.

Chaud Devant

DENIM

Denim is de perfecte mix van mode en werkkleding. Het wordt gekenmerkt als casual, puur en stoer. Het is de combinatie tussen casual en formeel en het draagcomfort wat de denimstof zo populair maakt. Denim wordt vaak geassocieerd met blauw maar tegenwoordig zijn er ook veel denim- aardetinten te verkrijgen. Te denken valt aan de kleuren donkergroen, bruin of grijs.

Kleur!

Ook al blijven zwart en wit populair, er is een verschuiving gaande naar hippe kleuren, materialen en combinaties. Bedrijfskleding mag ook hip zijn en er mag gecombineerd worden. Breng een creatieve twist aan uw outfit of werk met meerdere kleuren.

 

Is uw bedrijf toe aan nieuwe look? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie contact met ons op!