Bij Tricorp maken ze werkkleding wat geschikt moet zijn voor elke professional. Tijdens ieder proces, van ontwikkeling tot productie, wordt hier rekening mee gehouden. Hoe Tricorp hiervoor zorgt? Dat vertellen we u graag. Ontdek de voordelen van Tricorp.  

 

Voor iedere professional

De werkkleding van Tricorp is gemaakt op basis van de behoefte van professionals. De kleding is betrouwbaar en van kwalitatief hoge kwaliteit. Ongeacht de branche waarin zij werkzaam zijn. Van overalls tot colberts, het is gemaakt om het beste uit ieders werkdag te halen.

 

Tricorp werkkleding, op maat gemaakt

Werkkleding moet passen bij het postuur, voor heren én dames. Daarom ontwikkelen en produceren ze bij Tricorp verschillende collecties uniforme werkkleding in verschillende maten en pasvormen. Binnen hetzelfde geslacht zijn er namelijk ook veel verschillen in lichaamsbouw. Veel artikelen van Tricorp zijn daarom verkrijgbaar in de maten XXS tot en met 8XL. Daarnaast is er bij veel producten ook de keuze voor basic fit of slim fit. De ene professional heeft namelijk graag wat ruim zittende werkkleding en de ander heeft het graag wat aangesloten zitten. Door de vele mogelijkheden creëren zij werkkleding voor elk postuur.

 

Innovatie bij Tricorp

Bij Tricorp blijven ze continu innoveren. Hoge kwaliteit combineren zij met uitstekende service. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ze marktleider zijn in de werkkledingsector. Ze zijn continu bezig de processen van Tricorp zo maatschappelijk verantwoord te laten gebeuren. En streven zij daarnaast de regels van Fairtrade na. Ze willen niet alleen dat professionals het beste uit hun werkdag halen, maar ook de toeleveranciers uit de textielindustrie.

 

De voordelen van Tricorp werkkleding zelf ervaren?

Kiest u ook voor Tricorp werkkleding die geschikt is voor iedere professional? Ervaar de voordelen van Tricorp zelf. Onze accountmanagers staan voor u klaar om u van dienst te zijn. Neem gerust contact met ons op.