Werkkleding die dient als bescherming, de zichtbaarheid vergroot én waar ruimte is voor beweging. Dat zijn de belangrijkste zaken als het gaat om werkkleding voor logistiek medewerkers. De werkkleding moet comfortabel zitten, want logistiek medewerkers zijn de hele dag in de weer.

 

Werkkleding logistiek

Het totaalplaatje is erg belangrijk als het gaat om werkkleding voor logistiek medewerkers. Naast een werkjas en goede werkbroek, dienen zaken als fleece vesten en verschillende accessoires zoals: werksokken, swingpockets en een reflectie vesten niet vergeten te worden. Onze partner Tricorp heeft speciaal voor de logistiek en transport een kledinglijn samengesteld. Naast de kleding zijn ook goede veiligheidsschoenen onmisbaar in de logistiek. Ter bescherming tegen vallende voorwerpen of gladde vloeren. Medewerkers in de logistiek moeten veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Hierbij is een goede zichtbaarheid van de werkkleding ook van groot belang. Werkkleding in de logistiek moet opvallen.

 

Functioneel en comfortabel in ieder seizoen

Werkkleding voor logistiek medewerkers dient comfortabel en functioneel te zijn. De medewerkers krijgen vaak te maken met wisselende temperaturen, tocht en vochtige weersomstandigheden. De medewerkers moeten zich in alle seizoenen comfortabel voelen in de werkkleding. Werkkleding die een stretch stof heeft geeft veel bewegingsvrijheid, ook broeken waar stretch in zit is een geschikte optie. Door te kiezen voor een werkbroek met zakken, kunnen medewerkers gemakkelijk kleine spullen bij hun dragen. Is het belangrijk dat de medewerkers zichtbaar zijn? Kies dan voor werkkleding met reflectie.

 

Werkschoenen: lichtgewicht, veilig én een hoog draagcomfort

Onze partner Redbrick heeft de geschikte werkschoen voor medewerkers in de logistiek. Het is belangrijk dat de werkschoenen aan de juiste veiligheidsnormen voldoen. De S1P veiligheidsschoen is hierbij dé werkschoen die naadloos aansluit bij de werkzaamheden. Een hoog draagcomfort, lichtgewicht, beschikt over een anti-slipprofiel en heeft voldoende beschermde eigenschappen zoals een aluminium neus, van licht en sterk materiaal. De schoen voldoet aan de Europese EN ISO 20445 norm.

 

Meer informatie over werkkleding voor uw logistiek medewerkers?

Wij hebben een uiteenlopend aanbod aan werkkleding voor uw medewerkers in de logistiek. Kom langs in onze showroom en bekijk de mogelijkheden. Wilt u liever dat wij langskomen? Dat is geen enkel probleem. Wij kunnen op locatie verschillende opties laten zien én uw personeel kan direct passen.