Ons assortiment

Werkkleding

In welke branche u ook werkt: werkkleding moet functioneel zijn, er mooi uitzien en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Ontdek ons uitgebreide assortiment werkkleding voor de bouw- tot en met de transportsector.

Lees meer

Assortiment werkkleding

Assortiment veiligheidskleding

Veiligheidskleding

Veiligheidskleding moet niet alleen voldoen aan de laatste eisen en veiligheid garanderen, een stukje comfort is natuurlijk ook op zijn plaats. Ons assortiment sluit aan op uw wensen.

Lees meer


Zorgkleding

Wij voorzien u van zorgkleding die speciaal is ontwikkeld voor bijvoorbeeld de tandheelkundige zorg of de verpleging. Deze kleding is niet alleen sterk, maar ook elegant en kleurrijk.

Lees meer

Assortiment bedrijfskleding zorg

Assortiment representatieve bedrijfskleding

Representatieve bedrijfskleding

Professioneel, verzorgd en een uniforme uitstraling, dat zijn belangrijke pijlers voor representatieve bedrijfskleding. Hiermee vormen en uw collega’s het perfecte visitekaartje van uw bedrijf.

Lees meer


Horecakleding

Onze uitgebreide collectie horeca- en representatieve kleding maakt het mogelijk om de kleding van de dames en heren binnen uw horeca onderneming naadloos op elkaar af te stemmen.

Lees meer

Assortiment horecakleding

Assortiment promotiekleding

Promotiekleding

Bent u op zoek naar kleding voor promotiedoeleinden? Bij ons kunt u terecht voor een uiteenlopend assortiment!

Lees meer


Werkschoenen

Wij leveren schoenen van maat 36 t/m maat 52, in vier breedtematen en in verschillende uitvoeringen. Kortom, er is een geschikt model voor iedereen.

Lees meer

Assortiment werkschoenen

assortiment PBM

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Blootstelling aan gevaarlijke stoffen, lawaaiige machines, extreme weersomstandigheden en andere risicovolle handelingen vragen om specifieke beschermingsmiddelen. Zijlstra Beroepskleding kan u en uw werknemers hier volledig in voorzien.

Lees meer