Borduren, bedrukken & vermaken

Is er kleding waarvan een rits vervangen moet worden of een broek waarvan de pijpen te lang zijn? Wij borduren, bedrukken of vermaken uw bedrijfskleding graag voor u. Zijlstra Beroepskleding heeft namelijk een coupeuse met een eigen atelier die al dit soort werkzaamheden uitvoert.

Zo kunnen wij u te allen tijde de juiste kleding aanbieden. Wilt u bepaalde vermakingen standaard uitgevoerd hebben, dan kunnen deze geregistreerd worden in ons Kleding Management Systeem (KMS). Geregistreerde vermakingen worden bij een volgende bestelling dan automatisch uitgevoerd.

U kunt ook bij ons terecht voor het borduren of bedrukken van een logo op uw kleding, helmen of caps. Wij zijn in het bezit van een eigen borduurstudio en ook bedrukkingen worden in eigen huis uitgevoerd. Hierdoor kunnen wij het gehele kwaliteitsproces in eigen beheer houden en er voor zorgen dat wij borduringen en bedrukkingen afleveren in de hoogst haalbare kwaliteit. Wij denken graag met u mee over de plaats en de afmetingen van het logo. Op die manier verzorgen wij advies op maat!

Borduren, bedrukken en vermaken