Corporate Identity kleding

Zijlstra Beroepskleding is een absolute specialist als het gaat om corporate identity kleding. Met een corporate identity kledinglijn kunt u uw huisstijl en imago optimaal doorvoeren in de werkkleding van uw medewerkers.

Door de intensieve samenwerking met verschillende fabrikanten kunnen wij direct inspelen op de wensen en eisen van de eindgebruiker. Corporate identity kleding vergroot de zicht- en herkenbaarheid van uw organisatie.

Kleding samenstellen Thirtyfour

Corporate identity kleding
Bij de vervaardiging van de corporate identity kleding houden wij rekening met de arbeidsomstandigheden van uw medewerkers, de nieuwste trends en eventuele gestelde veiligheidseisen zoals high visibility, flame retardant of anti static. Wij kunnen de kleding met EN-certificering voor u verzorgen. Alles wat de klant wenst is te realiseren. U kunt zelfs uw huisstijl laten doorvoeren in de werkschoenen van uw medewerkers! Corporate identity kleding en het merk Thirtyfour zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Thirtyfour workwear heeft een werkkledinglijn ontwikkeld in samenwerking met Tailor & Stitch. Deze complete kledinglijn bestaat uit onder andere broeken, jassen en softshell jacks en is multifunctioneel en high-end.

Ontdek de mogelijkheden van Thirtyfour

Ontwerptraject

Het ontwerptraject opgestart en de wensen worden geïnventariseerd.

ontwerp corporate identity kleding

Hierna wordt er een vrijblijvend ontwerp gemaakt in de gevraagde artikelen.

stof selecteren

Vervolgens selecteren we de stof met de kwaliteit die het meest geschikt is.

Productie

Vervolgens volgt een sample ronde waarbij alle kleding wordt ontwikkeld en gepresenteerd.

pas-sessie

Hierop volgt een pas-sessie om er zeker van te zijn dat de bedrijfskleding goed past bij uw bedrijf.